Trinity palác Na Příkopě
Spolupráce
Spolupráce

TRINITY BANK a.s.

Bankovnictví

Jsme rostoucí, skutečně česká banka. Náš úspěch se opírá o vztahy s našimi klienty i zaměstnanci a o respekt k hodnotám, jako jsou proaktivita, důvěra, integrita, expertiza a výjimečnost. Budujeme a rozvíjíme pracovní týmy, postavené na profesionálech s dlouholetými zkušenostmi, ale také na energických nadšencích, kteří stojí na začátku své profesní kariéry a mají chuť být nejlepší v tom, co dělají.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Plat
Firma bude říkat že je mladou bankou a je možno říkat věci ke zlepšení. To ale musí jít jen na ruku vedení, když řeknete názor který nesouhlasí, tak je zle.<br> Bonusy které jsou zmíněné jinde, jako mercedes je sice benefit, ale reálně pro nejlepší a zároveň musíte jít vedení na ruku. A taky je to benefit, že z výplaty splácíte firmě auto, takže zase tak velký benefit to není. <br> Nemají problém stáhnout vás z dovolené, kvůli problému, který ví dlouho dopředu že bude, ale neřešili ho. Vy musíte jít na ruku pořad, oni nikdy.<br> Favoritism je tady velký faktor. Takže můžete být sebelepší prodejce, ale pokud neříkáte správné věty, tak stejně dají vše svým oblíbencům.<br> Je tu několik zaměstnanců kteří jsou schopni, ale ty jsou vyhozeni či znemožněni, ve prospěch favoritů.
Dobrý den, děkujeme za komentář. Podporujeme otevřenou firemní kulturu a snažíme se naše procesy a postupy zjednodušovat a zlepšovat. Každý proces změny je trochu komplikovaný a bolestivý, ale věříme, že jsme na dobré cestě... Chápeme, že je třeba si po náročné práci užít volný čas a snažíme se ho respektovat. I naše benefity stále upravujeme a nyní nabízíme další specifické, které opět nabídnou nejlepším zaměstnancům si užít ještě o něco více. I za překročení počtu 200. tis klientů jsme našim zaměstnancům nabídli jeden den placeného volna nad rámec stávajících benefitů.
Napsáno:srpen 2024

Zajímavé bonusy, které jsou ovšem nenárokové a klidně Vám je sníží nebo úplně seberou z důvodu, který si najednou usmyslí.
Pokud chcete mít osobní život, tak tady pochopení nenajdete. Všechno je prý otázkou priorit, ovšem jedinou prioritou by měla být práce a nic jiného. Jestli má člověk rodinu a nemocné dítě, pak by si měl vzít OČR druhý partner. Ve státní svátky a prodloužené víkendy nemá smysl si nic plánovat, nejspíš budete muset jet na workshop, kde se absence neomlouvá. Vysoké nároky na výsledky a plnění plánů. Chování vedení a empatie vůči zaměstnancům prakticky žádná. Velmi staré systémy, které již dlouho pouze slibují změnit. Stejně, jako lákají na 4-denní pracovní týden již několik let, bez realizace. Tato společnost absolutně zklamala mou důvěru, doporučila bych ji pouze nepříteli za trest.

Řád a pravidla
Pro každou situaci mají přesně stanovený procesní předpis, podle kterého se musí člověk řídit. Bohužel ne vždy, je jsou informace srozumitelné a dají se interpretovat více způsoby a neexistuje žádná infolinka pro rychlé zodpovězení dotazů. Hlavní pravidlo je v této firmě - Práce a jen práce na prvním místě. Pro nic jiného zde není prostor .
Dobrý den, děkujeme za komentář. Rovnováha mezi pracovním a osobním životem našich zaměstnanců je pro nás důležitá. Chápeme, že je třeba si po náročné práci užít volný čas a snažíme se ho respektovat. Za překročení 200. tis klientů jsme našim zaměstnancům dali den volna navíc. Společnost na svých procesech, postupech a systémech intenzivně pracuje a věříme, že i když je změna někdy bolestivá, přinese nám plánované zlepšení a připraví nás na budoucnost.
Napsáno:červen 2024

Pokud se vám zadaří v rámci obchodu, může být odměna zajímavá. Pokud vám ji ovšem nepokrátí nějakým dodatečným rozhodnutím , či dodatečnou podmínkou.
TB náboruje a už několik let slibuje 4denní prac. týden, což je komické vzhledem k tomu, kolik času nad rámec prac.doby vyžaduje nyní od zaměstnanců. Neefektivní porady mimo prac.dobu ze dne na den je realita i několikrát do týdne. O dovolenou musíte škemrat a přes všechna pravidla a priority skoro nejste schopni ani zákonnou dovolenou vyčerpat. Vedení TB, resp. obchodního úseku si váží výsledků, nikoliv však lidí. Tomu odpovídají nevybíravé komentáře a leckdy veřejné pranýřování. Pravidelně posloucháte "když se vám to nelíbí, tak v pořádku, nemusíte tu být", což nasvědčuje tomu, že ačkoliv si vás pečlivě vybrali (výběrko bývá důkladné), nemají o vás zájem. Zájem je jen o vaše výsledky. Chybí snaha o reflexi situace (vedení ví vždy všechno nejlíp ačkoliv už 15 let sedí "v jednom baráku") a chybí i sebereflexe. Pokud se dějí chyby nebo není doručeno očekávané, je to vina všech ostatních, nikoliv zadání, nebo špatně popsaného/nastaveného procesu.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Rovnováha mezi pracovním a osobním životem našich zaměstnanců je pro nás důležitá. Chápeme, že je třeba si po náročné práci užít volný čas a snažíme se ho respektovat. I naše benefity stále upravujeme a nyní nabízíme další specifické, které opět nabídnou nejlepším zaměstnancům si užít ještě o něco více volna.
Napsáno:červenec 2023

Peníze Dostupnost do práce (blízko autobusová zastávka, obchody...)
V podstatě všechno. Systémy jsou z hlubokých 90s Přístup vedoucí 0 Školení bohužel skoro není... Většina je formou samostudia Zbytečné přesčasy

Zřejmě ano ale na úkor volného času.
Dobrý den, děkujeme za reakci. Věříme, že jdeme po dobré cestě, pracujeme nejen na upgradu systémů, ale zároveň pracujeme i na rozvoji našich zaměstnanců.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:květen 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti TRINITY BANK a.s.?
Firma je rozhodně štědrá k těm, kterým se extrémně daří.
Naopak průměr a podprůměr může očekávat enormní tlak a nevybíravé komentáře, neúctu a veřejné opovržení. Kultura vedení je založená jen na cukr a bič. Jedinými manažerskými nástroji je tlak přes maily a nepříjemné hodnocení a lynč na veřejných poradách. Procesy jsou komplikované, nepřehledné a rigidní.
Dobrý den, děkujeme za reakci. Klademe důraz na práci se zákazníkem, ale samozřejmě máme v týmu obchodu stanoveny plány a vyžadujeme jejich plnění. Mrzí nás tedy, že jste formu zpětné vazby mohl/a takto vnímat.
Napsáno:únor 2023

+ dobré platové ohodnocení +pěkné pracovní prostředí
-velice málo času pro osobní život - vysoké nároky na výsledky -dovolená jen za odměnu -žádný ohledy pokud nejste v práci, výsledky musíte dodat - špatné a nedostačující informace -velký tlak, pokud se neplní stanovený plán -vysoký nárok na kvalitu práce, ale nedotahnuté procesy, které se řeší za pochodu -workoholismus všudypřítomný
Napsáno:prosinec 2022

Možnost podílet se na rozvoji ryze české banky. V rámci procesů se tady věcí dělají, než se o nich pouze mluví, což jsem zažil ve větších korporacích. Velmi férové a jasně nastavené motivační odměňování. práce je to náročné, ale chápete proč to dělat. Přátelský kolektiv.
V některých oblastech komplikovanější metodika a absence digitalizace. Zde však vnímám velkou snahu banky se posunout hodně dopředu.
Napsáno:leden 2022

Mzda
Chování k zamestnancum

Práce je velmi časově náročná, k novým produktům málo informací, špatná komunikace
Napsáno:květen 2021

V Trinity Bank si vážím týmové spolupráce a férového jednání ze strany vedení. Pokud se tu člověk snaží, vždy je za svojí práci poctivě (nadstandardně) ohodnocen. Celofiremní akce se tu konají cca 2krát ročně. Upřímně řečeno, v Trinity Bank jsem spokojený již více než 10 let.
Nabídka firemních benefitů není příliš obsáhlá. Vše ale vynahrazuje nadstandardní ohodnocení.
Napsáno:červen 2021

skvělý kolektiv a nadřízení, lidské jednání,
Napsáno:červen 2021

Zaujala / nezaujala vás firma TRINITY BANK a.s.?