Trinity palác Na Příkopě
Spolupráce
Spolupráce

TRINITY BANK a.s.

Bankovnictví

Jsme rostoucí, skutečně česká banka. Náš úspěch se opírá o vztahy s našimi klienty i zaměstnanci a o respekt k hodnotám, jako jsou proaktivita, důvěra, integrita, expertiza a výjimečnost. Budujeme a rozvíjíme pracovní týmy, postavené na profesionálech s dlouholetými zkušenostmi, ale také na energických nadšencích, kteří stojí na začátku své profesní kariéry a mají chuť být nejlepší v tom, co dělají.

Do Trinity Bank jsem přišel z větší banky. Ano, je zde více práce a práce náročnější, ale má smysl. Ve velké bance už tak o toho klienta a zaměstnance nejde, ale v té malé je každý klient důležitý. Tu ochotu naslouchat své klienty, naslouchat své zaměstnance jsem už dlouho neviděl. Za mě jedna z malá firem, kde funguje model T. Bati.
Jsem zvyklý pracovat a o tom to celé v Trinity Bank je. Nemám nic negativního.
Napsáno:leden 2022

S ničím
Se vším
Napsáno:únor 2024

V Trinity bank si váží naší práce a úsilí a proto nám nabízí atraktivní odměny za naše úspěchy a přínos. Vážím si, že můžu být součástí úspěšného týmu, pracovat v příjemném kolektivu a velmi pěkném prostředí
Napsáno:březen 2024

Nezastropovaná variabilní složka mzdy, služební Mercedes, pracovní cesta v Dominikánské republice, apod... zkrátka nejvyšší vedení firmy je ochotné se rozdělit" což jsem za 13 let v oboru jinde nezažil
Absence Home office,což souvisí s nemožností obchodovat vzdáleně. Na nápravě, ale intenzivně pracujeme.

Banka si nikdy nedovolí Vam nezaplatit to, na co máte nárok- hrozilo by ji reputacni riziko,které si nemůže dovolit. Z pohledu jistoty/stability víte,že pokud delate to, co se po Vas chce - nebude mít nikdo důvod s Vami rozvázat spolupráci nebo nesplnil dohody, protože Vás zaměstnavatel potřebuje.

Kvalitni práce s klienty a tlak na výkon není nic neobvyklého ve všech společnostech na obchodních pozicích. Čím menší firma, tak více je je individuální/týmový výkon závislý na jednotlivci. Resp oproti korporacím, není kam se "schovat"
Dobrý den, moc děkujeme za komentář. Jsme rádi, že oceňujete naše benefity. Připravujeme je tak, aby byly motivující a nabídly našim zaměstnancům možnost si po náročné práci odpočinout a užít si volný čas podle svého.
Napsáno:červen 2024
Jak by mi to sedlo ve společnosti TRINITY BANK a.s.?

U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma TRINITY BANK a.s.?