Komerční banka, a.s. image 1
U nás na centrále si každý najde to "své" místo pro práci
KB Trainee program+3

Komerční banka, a.s.

Bankovnictví

Podpora vzdělávání, zaměstnanecké bonusy, dovolená a volno navíc.
Nefunkční systémy, rigidita, nemožnost práce z domu, zastaralé vybavení, nevyhovující pracovní doba

Školení pro nováčky probíhá během prvního půl roku v Praze nebo Brně i několik dní v týdnu. Ubytování a cesta jsou hrazeny zaměstnavatelem. Vyžaduje se příprava před školením, prostudování materiálů s produkty a pod. Během školení se učí komunikace s klientem, práce na PC a v mobilní aplikací, znalost finančních produktů a finančních strategií. Každé školení je zaměřeno na jiné téma a učení se systémů v KB. Seznámíte se s ostatními nováčky. Je nutné nejdéle do 6 měsíců od nástupu do zaměstnání složit 4 zkoušky z financí, které jsou také propláceny. Většinou se vyžaduje složit alespoň 2 zkoušky už před nástupem do zaměstnání, aby nebyl zaměstnanec tolik zahlcen informacemi. Během prvního půl roku nemáte stanoveny plány k plnění (záleží na situaci na pobočce). Další školení probíhají online, plus plnění online testů. Čas od času přijede na den školitel a dohlíží na Vás při práci s klienty, píše o tom report ředitelům.
Napsáno:prosinec 2023

tým skvělých kolegů mám zde kariérový postup férové odměňování plus spousty benefitů

Možnost kariérního postupu
Komerční banka aktivně podporuje kariérní postup. Aktivně hledá ve svých řadách schopné a aktivní kolegy. V Komerční bance je spousty rozvojových programů, které průběžně obnovuje a vylepšuje.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Na spoustě pozicích je možné více druhů úvazků. U nás na našem oddělení máme kolegy se i s 6 i 7 hodinovými úvazky, které například umožní lépe vyzvednout dítě ze školky a školního zařízení. Dále oceňují spousty kolegů, že je možné na některých pozicích čerpat HomeOffice, což opět pomáhá lepší dohled na děti doma.
Napsáno:listopad 2023

Klidné pracovní prostředí Rozumní a inteligentní kolegové Mzda, se kterou člověk nedře bídu Standardní bankovní benefity Možnost změny pozice v rámci banky Vztahy s nejbližšími nadřízenými jsou téměř přátelské KB je zajímavým hráčem na trhu
Místo pracoviště není zrovna nejatraktivnější (Stodůlky) Poměrně náročná problematika a procesy na zaučování Spíše rutinní činnost, málo prostoru pro kreativitu
Napsáno:říjen 2023

S kolegy
nadřízený a plat
Napsáno:září 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Komerční banka, a.s.?
plat, kolegové
Nebyli schopní si udělat 1,5 měsíce čas na to aby mě pořádně zaučili, když si na mě konečně udělali čas tak mě chválili a tvrdili mi ať se nestresuju, že každý nějak začínal. Dělala jsem co mi bylo řečeno, pokud jsem něčemu nerozuměla tak jsem se zajímala a ptala jsem se, kritikou jsem se řídila. Pak jsem jedno ráno přišla do práce a tvrdili mi přesný opak, snažili se to uhrát na to, že chyba není na jejich straně a vykreslili mě jako naprosto neschopného člověka. Dokonce mi bylo řečeno, že kdyby mohli tak mě vyhodí i dřív. Přitom jiným uchazečům se tam věnovali okamžitě a naplno.
Napsáno:únor 2023

Moderne vybavené pracovisko Slušné benefity
Veľké sklamanie. Celý čas som počúval ako som sa dobre rozbehol a veľa naučil a ako sú so mnou spokojní. Potom som dostal výpoveď pár dní pred koncom skúšobnej doby s odôvodnením, že som nesplnil očakávania. Celé oddelenie je dosť neorganizované, pomalé reakcie na maily, slabý support - politika: pomôž si sám. Kolegyňa, ktorá mam mala na storosti bola väčšinu času na PN, alebo na dovolenke. Väčšinou sa pripájala z HO - fyzicky bola v práci málokedy aj keď mala byť. Ak som sa jej opýtal niečo zložitejšie pri školení (ktoré bolo celkove veľmi chaotické), nevedela mi odpovedať. Práce bolo inak dosť málo - môj dojem: po mojom prijatí sa zrejme znížil objem práce tak ma radšej prepustili, keďže ma nepotrebovali.

Neformální pracovní atmosféru
Na našom oddelení (keďže sme neboli v priamom kontakte s koncovými klientmi) sme nemali dress code. Väčšinou sa aj tak pracuje z domu.

Práci v mezinárodním prostředí
Stretnete sa tam s kolegami z rôznych európskych aj mimoeurópskych krajín. V kontakte ste s kolegami pracujúcimi aj v iných krajinách.
Napsáno:prosinec 2022

V KB,a.s. pracují skvělí kolegové i ředitelé poboček.
Práce manažera specialistů převážně přes telefon nebo PC mi nevyhovovalo....
Napsáno:listopad 2022

HO , po covidu jsou HO brany jako standartni pracoviste, ale to ssebou prinasi spoustu problemu, ktere zamestnavatel jeste nestacil procesne zpracovat, jako prispivat na energie a podobne.
Napsáno:listopad 2022

Smart office, kolegové, firemní kultura
Napsáno:září 2022

Přibývající agenda ke snižujícímu se počtu členů v týmu.
Napsáno:srpen 2022
Zaujala / nezaujala vás firma Komerční banka, a.s.?