Jsme rodinná firma nejen proto, že máme rodinu v čele, ale i tím, že rodiny propojujeme!
Den hodnot a naši zakladatelé!
Den hodnot a naši zakladatelé!
Netradiční benefity+6

RENOMIA, a. s.

Činnosti zástupců pojišťovny a makléřů

RENOMIA je největší pojišťovací makléř v České republice. Jsme na trhu 32 let a pro naše klienty spravujeme pojistné ve výši 23 miliard Kč. Dynamicky se rozvíjíme zejména v regionu střední a východní Evropy, služby pro naše klienty ale zajišťujeme po celém světě. Najdete u nás unikátní kulturu, která vzniká propojením hodnot a atmosféry rodinné firmy s mezinárodním know-how minoritního amerického partnera. Jsme stabilní moderní firma, která aktivně pečuje o své klienty i zaměstnance.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Oceňuji vstřícný přístup kolegů a vedení společnosti, Vážení si svých zaměstnanců.
Napsáno:květen 2022

Soustavné vzdělávání, včetně jazyků Benefity od zaměstnavatele
Napsáno:květen 2022

Tohle je náš Talent Acquisition tým!

Tohle je náš Talent Acquisition tým!

Naše RENOMIA FORUM!

Naše RENOMIA FORUM!

Každoroční inspirativní setkání!

Každoroční inspirativní setkání!

Tohle je náš skvělý tým, který se stará o naše mezinárodní klienty, jsou vždy nadšení a plní energie!+6

Fajn nápomocní kolegové, lze skloubit pracovní život se soukromým, příjemné benefity, moderní pracovní prostředí s výbornou dostupností, jednička na trhu
zatím ne
Napsáno:květen 2022

Velmi si vážím příležitosti, jakou jsem ve společnosti dostala. Pracovala jsem jako administrativní podpora. Bylo to pro mě nové, je zde spoustu školení, ale když se tím člověk prokouše, je to vcelku příjemná práce, jen ten nátlak ohledně informací a vzdělávání vydržet. Někdy toho bylo až příliš. Kolegové milí, nadřízená taková, jaká by měla být. Přímá, nechodící kolem horké kaše, někdy ráznější, ale vždy se dalo dobře domluvit. Plat v pořádku. Odešla jsem kvůli sedavému zaměstnání, tedy z velké části ze zdravotních důvodů. Tato firma vyzařuje perfekcionismus, kdo je puntičkář a je hladový po vzdělání a růstu, bude tu spokojen.
Sedavé zaměstnání, mnoho školení, které jsem pro svojí pracovní pozici ani nepotřebovala.
Dobrý den, moc děkujeme za pozitivní komentář! Jeden z hlavních cílů RENOMIA je proklientský přístup, a proto se snažíme dělat vše na 100% v péči o všechny naše klienty, kteří si našeho přístupu velmi cení. Zároveň se snažíme sebevzdělávat, abychom udrželi tempo s pojistným trhem a hlavně s potřebami našich klientů. :)
Napsáno:leden 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti RENOMIA, a. s.?
Nejvíc kladně hodnotím svého přímého nadřízeného a svůj nejbližší tým kolegů, se kterými jsme lidsky i pracovně skvěle fungovali.
Ocenění, ohodnocení práce nebylo zcela odpovídající. Práce se neustále navyšovala, ale peníze byly pořád stejné. Vzájemná ochota si vypomoct mezi jednotlivými odděleními neustále klesala (spíše se každý hraje na svém písečku). Vedení firmy nechce slyšet a nebere v potaz jiný názor, než mají oni sami. Člověk s otevřenou hlavou a který je schopen otevřeně, příp. kriticky vystupovat, nemá šanci v této firmě povýšit na vyšší pozice. Je to vidět, že se povýšují lidé, kteří vedení pokyvují a vše odsouhlasí, i když to nemají "odpracované" a kvalitu na vedení nemají- toto je zcela jasně vidět na postech ředitelé poboček. V této firmě nejsou na manažerských pozicích ti nejlepší a už vůbec ne lídři... Vedení firmy má pořád představu, že na práci v Renomii se všude stojí fronty a všichni chtějí pracovat u této firmy. Bohužel tato představa je čím dál vzdálenější reálné situaci. Pokud někdo sám od sebe z firmy odejde, je následně nejvyšším vedením dehonestován a jeho přínos firmě je zbytečně snižován. Toto chování je naprosto dětinské a je projevem uraženého ega, že si někdo z Renomie dovolil odejít. Vývoj v posledních měsících je takový, že čím dál více zaměstnanců je nespokojených a podává výpovědi.
Dobrý den, moc děkujeme za zpětnou vazbu a máme radost, že se Vám v týmu líbí, oceňujete naše firemní akce a možnost rozvoje. V sezóně se může stát, že je někdy práce víc. V týmech, kde je to dlouhodobějším problémem, HR aktivně pracuje na posilách. Lidí si u nás určitě vážíme, dobré vztahy jsou jedna z našich hodnot. Proto pokud máte opakované neshody s vaším nadřízeným, doporučujeme si s ním sednout a dát mu zpětnou vazbu. Pokud byste i potom cítil, že to nepomohlo, máme institut HR Business Partnera, se kterým můžete tento problém řešit.
Napsáno:květen 2021

Výborný team, skvelí ľudia, pekné pracovné prostredie a slušné platové ohodnotenie. Výborná spätná väzba od nadriadených a opačne. Som veľmi spokojný a vidím veľký potenciál v tejto firme.
Zatiaľ nie.
Napsáno:duben 2021

oceňujem plán zaškolenia, pomoc kolegov z iných oddelení, zaujimavé a užitočné benefity
Napsáno:duben 2021

V RENOMIA sa tak isto ako kdekoľvek inde musí pracovať. Ak pracujete dobre, ste vnímaný ako dobrý pracovník. Ak ste dobrý, iniciatívny a prinášate nápady a zlepšenia, všimnú si to (vaši kolegovia, nadriadení a vedenie). Dostanete priestor, uznanie, možete sa kariérne posunúť. Dáte = dostanete. Som v RENOMIA viac ako 5 rokov. Boli ťažšie obdobia, boli ľahšie obdobia, ale vždy to stálo za to a pozitíva rozhodne prevažujú. Ja osobne mám šťastie na kolegov, dopĺňame sa, učíme sa a baví nás to.
nejaké tie "korporátne muchy", ale nič s čím by sa principálne nedalo žiť (verím, že inde je to horšie)
Napsáno:duben 2021

+Příjemné pracovní prostředí +Super kolegové +Možnost pracovního růstu +Práce nejen v kanceláři, ale i v terénu
-mnoho webinářů, které mají absolvovat i jedinci, kteří se specializují jiným směrem
Dobrý den, moc děkujeme za Váš komentář, každé zpětné vazby si vážíme! 😊 Jelikož RENOMIA je firma s ambicí a hodnotou růstu, máme někdy více webinářů, abychom se v nových trendech posouvali dál, ale i zároveň se vzdělávali v odbornosti a v nových legislativních úpravách, které jsou nařizovány ČNB. Máme nový HR tým, který aktuálně předělává vzdělávání a v brzké budoucnosti bude ušit program kurzů, webinářů na míru pro každou pozici zvlášť!
Napsáno:květen 2021

Pracovní prostředí, možnost home office, platové podmínky, benefity
Napsáno:květen 2021

Zaujala / nezaujala vás firma RENOMIA, a. s.?