Velmi zajímavé benefity
Malá část kolegů se stali přáteli
Produkty byly na špičkové úrovni
Měl jsem výborné přímé nadřízené
Zmatenost a neprofesionalita vedoucího managmentu v implementaci nových produktů.
Povyšování na základě uzké skupiny lidí a známostí a ne na základě kvalitně prováděné práce.
Absolutní nekompetentnost managmentu v office. Totálně odtržení od reality a neuvěřitelně arogantní na doporučená řešení od pracovníků v terénu.
Netradiční benefity
Možnosti studia angličtiny, rozmanité benefity i na základě dosažených výsledků
Rozmanitou práci
V této chvíli je ta rozmanitost hlavně v tom, že nikdo neví co má dělat
Firma je ideální pro juniorní kariéristy se zaměřením na mikromanagement - takových je ve společnosti opravdu velký počet. Obrovská fluktuace (obměna za rok cca 50% zaměstnanců). Pokud máte smlouvu na dobu určitou, nebojí se vám sdělit informaci o tom, že smlouva nebude prodloužena jen týden před ukončením. Během jediného roku mi dvakrát přišla špatně výplata. Pokud umíte hrát na správnou notu, máte velkou šanci postupovat směrem vzhůru, avšak za cenu toho, že zahodíte svůj zdravý úsudek a budete na vše kývat ANO, ANO, ANO...
tato práce mi dala velkou zkušenost do budoucna, poznal jsem mnoho skvělých lidí a na tuto práci budu vzpomínat jen v kladném slova smyslu. firma má skvělý přístup k zaměstnancům a všichni jsou ochotni Vám pomoci a poradit
v tomto zaměstnání jsem byl spokojený a nemám žádný důvod se kterým bych nebyl spokojený
Nejhorsi spolecnost v Ceske republice. Velmi nefer jednani, kde pracuji juniorni kolegove, kteri jsou nevyspeli a bez zkusenosti, pritom si hraji na velke managery. Povysovani je na zaklade kamaradstvi a kdo se kde “zviditelni” a posle prezentaci na spravne osoby.
- povyseni z 99% na zaklade oblibenosti, temer nikdy zadne oficialni oznameni o moznosti prihlasit se do vyberoveho rizeni, vse pres znamosti!
- casto smlouva pres agenturu (nemate narok na temer zadne benefity jako BAT zamestnanci)
- obrovska fluktuace zamestnancu (cca 50 za rok)
Zkusenost, komplexnost a zejmena kvalita zamestnancu jsou na nizke urovni. Prace s talenty velmi spatna a zejmena vyber talentu zalozeny na sympatiich vic nez na cemkoliv jinem.
Neformalní prostredi, přitom profesionální jednání, velka orientace HR na spokojenost zaměstnanců, přátelská atmosféra, všichni si pomáhají, velké mnozství teambuildingových aktivit
Manažerské pozice jsou mnohdy obsazovány na základě přátelských vztahů, takže jsou v podstatě tvořeny kamarády, kteří si vzájemně kryjí záda a tím jsou na některých pozicích neschopní lidé a ačkoliv to všichni vědí, v konečné fázi jsou povýšeni
Zaujala / nezaujala vás firma British American Tobacco (Czech Republic), s.r.o.?