Přátelští kolegové, ochotní Vám pomoci.
Zajímavé benefity (sleva na jídlo...)
Mimo pracovní akce ( grilování..)
Příspěvek na praní uniformy.
Dobrá dostupnost.
Chování nadřízených k zaměstnancům.
Slabé platové ohodnocení.
Ve vážných rodinných případech (u mě pohřeb) nebylo možné si vzít volno.
+ Flexibilita v plánování směn
+ Zajímavé benefity (pití zdarma, jídlo za 50%, benefit karta)
+ Super kolektiv
- Psychicky i fyzicky náročná práce
- Občas až moc dlouhé směny
Většina managerů je v pohodě a dá se s nimi normálně bavit, někteří však jsou protivní, otrávení a zbytečně hrubí
Benefit karta - benefity u obchodních partnerů (třeba cinestar) a výrazná sleva na jídlo (menu za 80 kc, sendvic za 40, flurry za 25 atd.)
Pokud je super kolektiv (jak je v naší restauraci) tak je ta práce super na brigádu nebo i plné úvazky. Na druhou stranu pokud je špatný kolektiv, špatné vedení tak ta práce bude velice nesnesitelná. Ale i přes dobrý kolektiv jsou lidi většinou po provozní špičce otrávení a obzvlášť i vedoucí.
Neformální prostředí. Když byli dobří lidé na směně, pracovalo se docela dobře. Ze začátku byli docela dobré peníze. velkou motivací byl karierní růst.
Po změně vedení byla motivace k práci nulová. Odměny žádné. Od člověka se čeká že “za mekáč bude i dýchat” a nebude očekávat odměnu za svou práci. Občas automaticky počítají, že zůstanete přes čas. Prakticky neexistují propustky - člověk si musí vše nadělávat. Nechápu systém Vánoc. Člověk si musí brát dovolenou i na dny, kdy je restaurace zavřená.