V této práci máte jistotu, že bez práce nebudete a plat budete dostávat každý měsíc pravidelně. Každá směna vám přinese něco jiného, takže si můžete být jistí, že nuda to nebude.
Jobs for people with no work experience
Byla to moje první brigáda, takže jsem žádné zkušenosti neměla a vůbec to nevadilo. Do všeho mě zaučili a poznala jsem, jak to ve fast foodech chodí. Na jednu stranu je to dobrá brigáda, protože máte poměrně slušný plat. Na druhou stranu provoz této restaurace dle mého názor nebyl úplně nejlepší. Musím říct, že mě zkušenost v tomto oboru zocelila, ale zároveň bych se do této firmy už nikdy nevrátila. Čistě z toho důvodu, že se několik "pravidel" nedodržovalo atd. To se ovšem týká jen prodejen v Ostravě. V prodejnách jiných měst to může být jinak. Já měla ale zkušenost jen s pobočkou v Ostravě a za ty nervy to podle mě nestojí. Myslím si, že jsou lepší brigády, s příjemnějším prostředím. Samozřejmě ale že pro lidi bez zkušeností je tato brigáda přínosná.
se slevami na jejich produkty a příjemně klimatizovaným prostředím
pokaždé na jiném typu práce na prodejně = z kuchyně na úklid WC, stoly, myti táců, nemožnost určit si svůj sektor ve kterém chci dělat, na úklidu kolikrát zbytečné práce(leštění již jednou mytých oken atd.)