Různorodá práce
S kolegy je zábava
Při směně zlevněná strava
Určitě ne všechny pobočky jsou špatné. Jako všude záleží na lidech a jejich přístupu. Pokud se vše dodržuje jak má a restaurace má zkušené vedení, víte, co se od vás čeká.
Jako všude záleží na lidech. V mé současné pobočce se moc nedodržují standardy. Zrovna tak má mnoho manažerů své oblíbence, kterým projde všechno a pár lidí na to hodně doplácí... Technické vybavení není v dobrém stavu a vedoucí chtějí zázraky a permanentně přidávají práci bez finanční kompenzace nebo přidání pracovní síly.
Opportunity to work during studies
Studentům či maminkám s malými dětmi celkem vychází vstříc při plánování směn.
Varied work
Začínáte na pozici Crew. Jako správný Crew se postupně učíte obsluhu grilu, fritéz, obkládání burgerů, kompletaci a výdej hotových objednávek, obsluha zákazníků na pokladně. Obvykle se i naučíte práci na McCafe, kde obsluhujete pákový kávovar a děláte základní latte art.
Skvělá práce do začátku, naučila jsem se mnoho. Od kvality a bezpečnosti potravin a jejich uchovávání, zpracovávání a skladování, velmi kvalitní školící a informační systém, téměř vždy je co dělat. Profesní růst a benefity byli fajn. Naučí základy od uklízení, hygienu po komunikaci se zákazníkem. Kolektiv podle restaurace, začlení se i znevýhodněné osoby.
Někdy až příliš náročné za velmi malé platební ohodnocení. Časté střídání kolektivu, čas od času až nezdravé války mezi kolegy. Rozdělení zaměstnanců a manažerů, někdy se manažeři povyšovali. Nízké obsazení směn. Dost často přesčasy a kombinace se soukromím životem dost špatná. Je to život sám o sobě a jinde ho moc žít nelze.
Work in a team of young people
Jelikož je možnost přivýdělku již od 15. let, jsou zde různé kategorie až po mladé maminky. Také je to celkem fyzicky náročné a málokterá starší paní/pán jej zvládají. Také tým manažerů bývá mladý a opravdu ve 30 letech nechcete, aby Vás cepovala mladá 18.-tka(i to se může stát). Nicméně se můžete vypracovat na stejné i vyšší místa :)
Jobs for people with no work experience
Naučí Vás od základu všechno. A jiný postup ani není.
Rozhodně jsou tu super lidi. Firma se stará o své zaměstnance i v době, kdy ostatní firmy ztrácí dech. Kariérní možnosti jsou snad neomezené. Jsem po všech stránkách spokojen.
Práce u McDonald's se opravdu hodí do praxe. Naučíte se tam spolupracovat, komunikovat a samozřejmě připravovat jídlo. Nezvládla bych tam však pracovat na plný úvazek. Jako brigáda to ale stačí a výplata je na to co vše tam děláte dostačující. Doporučuji studentům nebo lidem co by rádi praxi v gastronomii.
Někdy se mi do práce opravdu nechtělo. I přes pravidlo, že by zaměstnanec měl být během směn na jiných místech a ne pořád na stejném, často se mi stávalo, že jsem byla na jednom a tom samém místě třeba celý měsíc.
Skvělí lidi
Motivovaní kolegové
Pracovní postup
Osobní rozvoj
Inovace, nové technologie v provozu
Málo času na cokoli - administrativní i provozní věci (hodně toho člověk dělá ve svém volném čase)
Nedostatek soukromí pro adm a tím špatné soustředění a větší četnost chyb.
Špatně se kloubí pracovní a osobní život.
Fyzicky někdy až neúměrně náročné.