množství práce - málo lidí na směnách, nebo hodně nováčků a proto zkušenější zaměstnanci museli dělat práci za několik lidí
Jobs for people with no work experience
Alespoň z mé zkušenosti je opravdu jen malá, ne-li žádná šance, že vás nevezmou. Můžete zde pracovat už od 15 let a není k tomu potřeba žádných zvláštních znalostí ani dovedností, jako u jiných prací. Vše vás naučí.
Work in a team of young people
Tato firma, právě proto, že je vhodná pro lidi bez zkušeností a studenty, zaměstnává z většiny mladé lidi. Proto je tady velmi dobrý kolektiv a na každé směně zaručená zábava.
Nadřízení se nechovali nejlépe k nám brigadníkům, chovali se povrchně. Ne všichni manažeři byli takoví, někteří byli v pořádku, ale co se týče hlavní vedoucí, tak jsem se kvůli ní cítila dost nekomfortně v práci.
Výhodou jsou určitě firemní kultura - časté akce, tykání si, hodně se dbá na respekt a slušnost mezi kolegy, neurazí samozřejmě benefitní karta s výhodnými slevami. Je to stresující práce, ale odměňující se správným kolektivem, který spolupracuje a snaží se být fungujícím týmem.
Oproti konkurenci asi finanční ohodnocení a vysokým náborem hlavně přes léto nedostatečný trénink nováčků.