Byla jsem moc spokojená s prostředím, ve kterém jsem pracovala. Moji spolupracovníci byli přátelští, slušní, podporovali mě. Byli spíš mými přáteli, než kolegy.
Tempo práce bylo opravdu dost rychlé. Taky děláte pořád to samé, pořád tím stejným způsobem.
Oceňovala jsem soudružnost a férovost jak zaměstnanců,brigádníků,ale i vedení. Naučila jsem se práci která mě velmi bavila. Často myslím na ty dny kdy jsem pracovala u McDonald's
Během měsíce jsem si prošla snad všemi pozicemi co se týče kuchyně, obsluhy zákazníků, hozená hned do vody. Tato práce je hlavně pro lidi, kteří překypují pozitivní energií. Hraje se na rychlost a zručnost, vše ostatní jde stranou. Za krátkou dobu je možné se vypracovat na vyšší pozice. Plat je jako základ velmi malý. Důležité je, že člověk odchází domů s čistou hlavou. Dobrá práce i pro ženy s dětmi a hlavně studenty. Pro mě dobrá zkušenost.
Zlepšila bych finanční stránku, motivace pro zaměstnance je velmi malá.
Opportunities for career advancement
Tak jako já, po velmi krátké době jsem si prošla kolečkem kuchyně a obsluhy zákazníků a pokud je člověk šikovný, dokáže se během chvilky vypracovat na vyšší pozice v rámci toho i lepšího ohodnocení. Určitě výborná zkušenost.
Work in a team of young people
Nabírají se lidé už od 15 ti let, na odpoledních směnách nejvíce využívané. Ale ne všem tato práce sedne, člověk musí dodržovat pravidla a mít dostatek energie.