Oceňuji především příjemnou a otevřenou atmosféru a korektní přístup. Vždy se můžete spolehnout na vstřícnost, ochotu a vysokou profesionalitu kolegů na všech úrovních.
Společnost si své zaměstnance hýčká. Oceňuji spoustu benefitu jako je zkrácená pracovní doba 7,5 hod, odměny, příspěvky, výhodné ceny produktů a spousta dalších. Vřele doporučuji.
U HARTMANNU pracuji již na druhé pozici a musím říct, že vždy jsem měla perfektní kolegy a kolegy. Mezi kolegy mám nejlepší kamarády a vím, že se na ně mohu spolehnout.
Pracovní náplň mi vyhovuje a nadřízený ji se mnou konzultoval a upravoval ve prospěch všech stran.
Ráda bych vyzdvihla stabilitu a zázemí, kterou firma HARTMANN poskytuje a to i v nelehkých situacích. Nemluvě o benefitech, které jako zaměstnanci máme :)
Chill out zóna by mohla být další projektem našeho úžasného HR :)
kolektiv a kolegové (většina)
široká škála benefitů - příspěvek na penzijko, benefit+, podpora sportovních akcí, stravování, 5 týdnů dovolené, vzdělávání
možnost kariérního růstu
oceňování za proaktivitu
je prostor na vylepšení komunikace - často jsou věci, které se zaměstnanec dříve dozví "bokem" místo aby byl oficiální mail, či informace od shora dolů. Ať už pozitivní, či negativní.
větší transparentnost a konzistence při rozhodování o budoucnosti firmy
občas příliš rychlá rozhodnutí bez možnosti diskuze/vysvětlení
Opportunities for career advancement
Protože já sám jsem postoupil 4x.
Důležité je být transparentní, upřímný a otevřený. Mít v souladu slova a činy. Být proaktivní.
Flexible working hours
Od 9-14 zde sice musíte být, ale jinak si můžete přizpůsobit. Pokud nemáte poradu :)
There are 39 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?