Máme zde možnost vzdělávání i kariérního růstu. Mladý kolektiv, stále plno změn, tzn. že se učíme stále něco nového a rozhodně nezakrníme. Práce je pestrá, není tu nuda.
Vždycky je to o lidech, se kterými spolupracujete nebo přijdete v rámci pracovních úkolů do kontaktu. Bohužel, jako v každé firmě, i u nás občas narazíme na kolegy, kteří jsou zde "na doporučení" a mají "předem zajištěn" jiný přístup než ostatní zaměstnanci a to s mi nelíbí. Neměříme všem stejným metrem.
Mám možnost získat skvělé zušenosti v oblsti obchodu a managementu. Zbírání zkušenosti s mnoho skvělými programi.
Firemní bonusy jsou oproti jiným velkým korporátum limitované. Multisport kartu si platí človek pomalu za plnou cenu. Nejsou k dispozici stravenky, ale jen pouze stravovaní v závodní jídelně. Velká nevýhoda pro lidi, kteří mají speciální stravování a tím pádem prijdou o tento "bonus".
Množství benefitů, výrobky HARTMANN za nižší ceny, dobrá poloha kanceláří, stabilní nadnárodní společnost, obecný přínos výrobků HARTMANN pro společnost
Nepřehlednost procesů, podřízenost německé centrále, absence komunikace mezi business divizemi, nesrozumitelná komunikace od top managementu směrem k řadovým zaměstnancům
Možnost práce z domu, flexibilní pracovní doba, pracovní prostředí, budova na kraji Brna (u dálnice) - dobrá dostupnost, vánoční večírek a teambuilding.
některé oddělení jsou výrzaně opomíjená
slabé benefity
Complex tasks
Pracovní úkoly jsou těžší a je potřeba vynaložit mnoho úsilí k jejich zprcování. Např oblast financí - pracujeme v SAP. Je to složitý program a musí se hodně přemýšlet jak to tam vymyslet :)
Informal work atmosphere
Nemusíte za stolem sedět v pozoru a strachovat se, kdo na vás doletí.
V kanceláři si v klidu vykládáme, jsme většinou všichni přátelé. Hraje nám muzika. Můžeme si kdykoliv na kafé. Nikdo neřeší jak dlouho jste na kafé nebo to, že se s někým zakecáte na chodbě.
U svého zaměstnavatele jsem nejvíce spokojen s týmem lidí, a to nejen ve svém okruhu ale i mezi jednotlivými odděleními - táhneme všichni za jeden provaz!
Platová morálka, čisté prostředí, 3 km od domu(subjektivní),
v dobe covid19 jistota zaměstnání, dodržování zákoníku práce.
S novým managmentem postupné vytrácení lidského přístupu, spoustu byrokracie bez přidané hodnoty, což ale jak slýchávám je problém většiny velkých firem.
Order and rules
LEAN transformace, přesně definované, ale né vždy správné postupy. Dodržování BOZP, hygiena atd
Complex tasks
Prostor pro zlepšování efektivity ve výrobě je minimální, bez technologické invence,
téměř nemožné. Každý dobrý nápad se počítá. Časté a velké změny v plánu výroby, směnování a tudíž nedostatek nebo přebytek pracovníků, jejich zauční atd.