Přátelské klima. Přívětivé prostředí pro matky s dětmi. Možnost flexibilní pracovní doby včetně Home Office. Dodatečné benefity (zdravotní a studijní volno, volno na samostudium, seniorní dovolená). Rychlost zpracování a výplaty mezd. Sice spousta práce za nižší mzdu, než v korporátu, ale to vynahradí vstřícnost a pohoda na pracovišti.
Mnoho různých porad na různých úrovních. Ne vždy dobrá komunikace napříč firmou. Nastavené komunikační kanály bohužel nejsou vždy funkční.
Práce v ČvT je sdrcová záležitost, platí tady, že člověk je na prvním místě. Díky tomu lze velmi dobře skloubit se studiem i rodinným životem. Práce tady dává smysl.
Velmi nízké platové ohodnocení. Pokud má člověk rodinu, je téměř nemožné si vytvářet rezervy a chovat se odpovědně.
s organizací sdílím stejné hodnoty a postoje a velice si cením toho, že tato organizace nekáže vodu a nepije íno, tím myslím, že to co říká, myslí vážně a dle těchto zásad zde přistupujeme jak k samotným klientům ale i k pracovníkům - rovný přístup, empatie, pochopení indiviuálních potřeb, ...
velká organizace přináší i svá úzkalí- některé procesy trvají déle, než by musely. Občas vázne komunikace, ale zato vedení poskytuje velký support jak metodický, tak např. vybavením atd.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Nejvíce jsem spokojená s celkovou atmosférou organizace. Všichni jsou zde velmi přátelští a ochotní. Oceňuji to, že práce zde je flexibilní. Mohu práci naplánovat tak, jak potřebuji.
Zatím jsem nenarazila na něco, s čím bych byla nespokojená.
Kolegové jsou lidé se srdcem na správném místě, pomáhají nejen svým klientům, ale své znalosti a schopnosti sdílejí i s ostatními kolegy. Oceňuji propracovaný systém zaškolování a odbornou pomoc při výkonu práce, jakož i férový vztah s nadřízenými.
... zase ty peníze, odměna by mohla být lepší - vždycky je co zdokonalovat ;)
S poselstvím práce, společenským přesahem, kolektivem lidí, kteří všichni bojují za správnou věc. Smlouva na dobu neurčitou je také zaručením stability a pocitu, že se nemusím o svou práci bát.
S tlakem na výkon, který ale neodpovídá platovým podmínkám. Požaduje se obrovské nasazení, často překračující pracovní dobu. Plat tomu ale zdaleka neodpovídá.