Přátelský kolektiv
Flexibilita pracovní doby
Možnost platového růstu
Pohovor s nadřízeným každý měsíc + celkové zhodnocení jednou za rok
Uvítala bych více zaměstnaneckých benefitů
Response from employer:
Ahoj, díky za těch více než 5 let v základu. Je skvělé vidět, že pravidelná zpětná vazba a měsíční pohovory s lídry fungují. Je to klíč k tomu, abychom nestagnovali a mohli růst.
Naše strategie ohledně benefitů se stále vyvíjí a není tak vyloučené, že se brzy nového benefitu dočkáš. Pokud ti však nějaký konkrétní chybí, nenechávej si to v šatně a oslov s návrhem našeho Payroll lídra. Kdoví, třeba se právě tvůj nápad chytí a budou z něho profitovat všichni naši spoluhráči.
Ještě jednou díky za tvůj komentář a měj se fajn, Kuba.
Jediné pozitivum jsou lidi. Kolegové super, ale tam to všechno končí.
Peníze
Vedení
Motivace od zaměstnavatele
Vlastně všechno až na kolegy
Ahoj,
díky moc za zpětnou vazbu. Vážíme si toho, že jsi napsal/a, co ti u nás nesedělo. Mrzí mě, že jsi z Decathlonu odcházel/a s takovým pocitem a že kromě kolegů pro tebe nic dalšího nefungovalo.
Zmiňuješ vedení, peníze i motivaci, to jsou pro nás důležité oblasti, na kterých dlouhodobě pracujeme. Vždycky to ale jde líp a tvoje zpětná vazba nám může pomoct se zlepšit. Chápu, že když něco nefunguje delší dobu, tak ani skvělý kolektiv to úplně nevyváží.
Pokud bys někdy chtěl/a říct víc nebo dát konkrétnější příklad, budu moc rád – i anonymně. A pokud se k nám někdy rozhodneš vrátit, budu doufat, že už uvidíš víc než „jen“ fajn tým.
Držím palce, ať se ti daří,
S příspěvky na sport
S férovým a otevřeným jednáním všech lidí na všech pozicích
S možností osobního růstu - neustále se můžu učit nové věci
S množstvím benefitů - ambasadorská sleva a příspěvek na sport jsou dobrý, ale chtělo by to ještě něco přidat
Ahoj,
děkuju za fajn zpětnou vazbu! Je skvělé slyšet, že vnímáš náš přístup jako férový a otevřený, snažíme se, aby to tak fungovalo napříč všemi pozicemi. Moc si vážím i toho, že vnímáš možnosti růstu a učení jako součást každodenní práce – přesně to chceme našim spoluhráčům nabídnout.
Jsem rád, že ti dávají smysl benefity jako ambasadorská sleva nebo příspěvek na sport. A díky i za tip, víc benefitů je určitě téma, kterému se dál věnujeme, takže podněty jako ten tvůj jsou pro nás cenné.
Ať tě to dál baví!
Kuba z HR
Velmi oceňuji autonomii při rozvržení práce a pracovní doby.
Příspěvek na sportovní aktivity.
Týmovost, zaměstnanec je ,,doma" na každé pobočce.
Podpora osobního rozvoje a možnosti návštěvy ve vývojových centrech, skladech a jiných zemích. Díky tomu vím, na kolik lidí mají mé rozhodnutí dopad a jak jim to pomůže/zkomplikuje další práci.
Systém bonusů, chybí varinata pro dlouhodobé zaměstnance po 5, 10, 15 letech ve firmě.
Ahoj,
díky moc za tvoji zpětnou vazbu, je z ní cítit, že se na věci díváš s nadhledem a z perspektivy celku, což si opravdu cením. Rád slyším, že vnímáš autonomii, podporu rozvoje i týmovost napříč prodejnami jako silné stránky, přesně to je kultura, o kterou se snažíme.
Díky i za nápad k systému bonusů. Dlouhodobá věrnost a zkušenosti jsou pro nás důležité a určitě je to směr, který stojí za zvážení. Podnět si beru s sebou.
Ať tě práce u nás dál baví!
Kuba z HR
How would I fit in at DECATHLON (DECASPORT s.r.o.)?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Možnost práce z domova (moje pozice to umožňuje). Flexibilní pracovní doba (mám 2 malé děti). Stále nové projekty. Mladý, talentovaný a příjemný kolektiv.
Ahoj,
díky moc za sdílení zkušenosti! Je super slyšet, že ti flexibilita a možnost pracovat z domova pomáhají skloubit práci s rodinou, to je pro spoustu z nás důležité a jsem rád, že to u nás může fungovat.
Těší mě i to, že tě baví nové projekty a že jsi obklopen/a fajn kolegy. Talentovaný a příjemný tým sportovců je jedna z věcí, která dělá Decathlon Decathlonem. 😊
Ať ti to dál klape doma i v práci!
Kuba z HR
Práce často člověka příliš pohltí na úkor osobního života. Po mateřské je téměř nemožné se vrátit na stejnou pozici především kvůli pracovní době a práci o víkendech (netýká se práce v backoffice)
Ahoj,
díky za upřímnou zpětnou vazbu. Jsem rád, že kolektiv vnímáš pozitivně, týmové vztahy jsou pro nás důležité a tvoří základ, na kterém stavíme.
Zároveň rozumím tomu, co zmiňuješ ohledně návratu po mateřské a rovnováhy mezi prací a osobním životem. Víme, že v některých pozicích to může být složité, a právě proto se snažíme hledat cesty, jak být flexibilnější, ať už formou zkrácených úvazků nebo individuálního plánování směn. Není to vždy jednoduché, ale chceme se v tom posouvat dál a jít příkladem jiným společnostem.
Díky, že jsi to zmínil/a! I díky takovým podnětům můžeme hledat konkrétní řešení.
Měj se hezky,
Kuba z HR
S příchodem centralizace se atmosféra ve firmě zásadně mění.(k horšímu)
Response from employer:
Ahoj, děkujeme za tvůj postřeh. Centralizace je změna, která má za cíl zlepšít efektivitu a ještě lépe reagovat na potřeby zákazníků a spoluhráčů. Víme, že změny mohou být náročné a proto klademe důraz na otevřenou komunikaci. Pokud máš nějaké konkrétní návrhy nebo obavy, neváhej je s námi sdílet - tvá zpětná vazba je pro nás klíčová!
Pěkný den, Jakub
Děkujeme za zpětnou vazbu. V Decathlonu klademe velký důraz na rozvoj našich lídrů, aby dokázali podporovat týmy, motivovat je a být jim oporou. Učíme se i z podobných připomínek, abychom se neustále zlepšovali. Pokud máš konkrétní návrhy nebo situace, které bys s námi chtěl/a sdílet, jsme otevřeni je vyslechnout a pracovat na zlepšení.
S pozdravem, Jakub.
Děkujeme za krásnou zpětnou vazbu! Týmový duch a firemní kultura jsou skutečně jádrem toho, co dělá Decathlon tak výjimečným místem. Vážíme si každého, kdo tuto atmosféru pomáhá vytvářet, a je skvělé slyšet, že ji i ostatní vnímají stejně pozitivně.
S pozdravem, Jakub
Děkujeme za tvou zpětnou vazbu! Jsme rádi, že si ceníš skvělých kolegů – vytváření přátelského a podpůrného prostředí je pro nás prioritou. Co se týče finanční stránky a bonusů, snažíme se nabídnout nejen stabilní základ, ale i systém odměn, který odráží výkon a přínos týmu. K tomu přidáváme další benefity, jako je akciový program nebo příspěvky na sport a slevu na produkty.
Pěkný den, Jakub