Benefity, pracovní doba, možnost kariérního postupu, pracovní prostředí, komunikace
Security and stability
Stabilní práce u velké státní firmy, která pro vás bude mít práci v kterékoli době. Specifický obor činnosti zaručuje že nezkracuje a vždy dostanete výplatu
Pravidelně do 15. mzda na účtu.
Non-stressful work
Po zaškolení a získání příslušných zkoušek vykonáváte práci a úkoly předem jasně dané a přesně definované příslušným předpisem, s pracovním postupem jsou i případné mimořádnosti.
Pokud vykonáváte přidělenou práci pečlivě a přesně dle předpisu, minimum stresových situací, většina vaší činnosti je jištěna technikou, která vám zabraňuje udělat fatální chybu .
Jistota stálé práce , pokud vaši pozici zruší, je vám nabídnuto jiné místo se stejným nebo vyšším platem.
Každý den víte co budete v práci dělat, a co se od vás očekává.
Čtvrt roku předem dané směny, dobré skloubení práce a volného času
Jistá práce a pravidelný příchod mzdy na účet, mzda stanovená třídou + příplatky za noc, svátek, víkend, prémie (neexistují rozdíly). Stravenky, jízdní výhody. Hledala jsem lepší práci, ale bohužel jsem nenašla lépe placenou práci, proto zůstávám.
Neustálé ověřování znalostí předpisů, namátkové kontroly, kontroly do minulosti - zápisy.
Jobs for people with no work experience
SŽDC má pro každou pozici plán školení, kde se všechno, co potřebuje naučí (kromě pozic jako jsou např. elektrikář, IT technolog apod.)
Nepravidelný rozpis služeb a určování dnů dovolené zaměstnavatelem bez konzultace se zaměstnancem a nařízení jejího čerpání po cca 2-4 dnech měsíčně či ob měsíc!!
Jobs for people with no work experience
Protože ještě nemají srovnání s jinými - "lepšími" podniky
Jistota měsíčního platu bez zpoždění.
Přívětivé benefity na důchodové připojištění.
Lepší platová flexibilita v neustále se měnícím prostředí posledních dvou let díky příchodu zahraničních a jiných firem nabízející lepší platové podmínky na pozici s mnohem nižší odpovědností.
Lepší starost o plnou vybavenost zaměstnanců potřebnými věci.
Méně zbytečné byrokracie.
Zásadní doplnění: od 1.7. 2008 HZS přešla od ČD a.s. k SŽDC.
V podstatě jsem svoje povolání neukončil, což podle mnou vyplněného dotazníku neodpovídá.
Předně mě povolání hasiče baví.
Zaměstnavatelem je státní podnik Správa železniční dopravní cesty, který je v republikovém standartu, možná o něco lépe.
Cením si v poměru s ostatními zaměstnavateli více dovolené, benefitů (příspěvky na penzijní připojištění, kapitálové živ. pojištění, FKSP, stravu, režijní průkazka).
Vzhledem ke zodpovědnosti u provozních pracovníků musí tuto práci dělat alespoň částečný nadšenec. Kdo jde do provozu za penězmi, zase rychle odejde. Mohu soudit pouze o provozních profesích. Ohledně vztahů na pracovišti a s vedením je to stejné. Jsme jeden z největších zaměstnavatelů, takže je to všude určitě různé.
Tabulkové platy a změnu kategorizace prací. Ať klidně zruší režíjní jízdné, atp., ale ať je výplata, jako ve slušné firmě.
A samozřejmě uniformy. To co máme nosit nyní je tak pro ostudu a z šílených materiálů.