Správa železnic, státní organizace

Činnosti související s pozemní dopravou

Benefity, pracovní doba, možnost kariérního postupu, pracovní prostředí, komunikace

Stabilní práce u velké státní firmy, která pro vás bude mít práci v kterékoli době. Specifický obor činnosti zaručuje že nezkracuje a vždy dostanete výplatu Pravidelně do 15. mzda na účtu.

Klidnou práci
Po zaškolení a získání příslušných zkoušek vykonáváte práci a úkoly předem jasně dané a přesně definované příslušným předpisem, s pracovním postupem jsou i případné mimořádnosti. Pokud vykonáváte přidělenou práci pečlivě a přesně dle předpisu, minimum stresových situací, většina vaší činnosti je jištěna technikou, která vám zabraňuje udělat fatální chybu . Jistota stálé práce , pokud vaši pozici zruší, je vám nabídnuto jiné místo se stejným nebo vyšším platem. Každý den víte co budete v práci dělat, a co se od vás očekává. Čtvrt roku předem dané směny, dobré skloubení práce a volného času
Napsáno:prosinec 2018

Jistá práce a pravidelný příchod mzdy na účet, mzda stanovená třídou + příplatky za noc, svátek, víkend, prémie (neexistují rozdíly). Stravenky, jízdní výhody. Hledala jsem lepší práci, ale bohužel jsem nenašla lépe placenou práci, proto zůstávám.
Neustálé ověřování znalostí předpisů, namátkové kontroly, kontroly do minulosti - zápisy.

SŽDC má pro každou pozici plán školení, kde se všechno, co potřebuje naučí (kromě pozic jako jsou např. elektrikář, IT technolog apod.)
Napsáno:listopad 2018

Kolektiv Důvěra a spolehlivost firmy Penize, plative ohodnoceni, premie 7,5hod pracovni doba 30dnu dovolené Spousta benefitu Služebni vozidlo Moznost podnikani
“Spousta” papirove práce

benefity, klid
Nepravidelný rozpis služeb a určování dnů dovolené zaměstnavatelem bez konzultace se zaměstnancem a nařízení jejího čerpání po cca 2-4 dnech měsíčně či ob měsíc!!

Protože ještě nemají srovnání s jinými - "lepšími" podniky
Napsáno:prosinec 2018

Jistota měsíčního platu bez zpoždění. Přívětivé benefity na důchodové připojištění.
Lepší platová flexibilita v neustále se měnícím prostředí posledních dvou let díky příchodu zahraničních a jiných firem nabízející lepší platové podmínky na pozici s mnohem nižší odpovědností. Lepší starost o plnou vybavenost zaměstnanců potřebnými věci. Méně zbytečné byrokracie.
Napsáno:březen 2018

Dobré pracovní podmínky, pružná pracovní doba, benefity
Více školení i v jiném než přímo pracovním oboru - větší rozhled pro možnost rozvíjení se i jinými směry.
Napsáno:únor 2018

Zásadní doplnění: od 1.7. 2008 HZS přešla od ČD a.s. k SŽDC. V podstatě jsem svoje povolání neukončil, což podle mnou vyplněného dotazníku neodpovídá. Předně mě povolání hasiče baví. Zaměstnavatelem je státní podnik Správa železniční dopravní cesty, který je v republikovém standartu, možná o něco lépe. Cením si v poměru s ostatními zaměstnavateli více dovolené, benefitů (příspěvky na penzijní připojištění, kapitálové živ. pojištění, FKSP, stravu, režijní průkazka).
Zlepšit koordinaci na ředitelství HZS SŽDC.
Z oddělení:Bezpečnost, ostraha, ozbrojené složky
Napsáno:leden 2018

Vzhledem ke zodpovědnosti u provozních pracovníků musí tuto práci dělat alespoň částečný nadšenec. Kdo jde do provozu za penězmi, zase rychle odejde. Mohu soudit pouze o provozních profesích. Ohledně vztahů na pracovišti a s vedením je to stejné. Jsme jeden z největších zaměstnavatelů, takže je to všude určitě různé.
Tabulkové platy a změnu kategorizace prací. Ať klidně zruší režíjní jízdné, atp., ale ať je výplata, jako ve slušné firmě. A samozřejmě uniformy. To co máme nosit nyní je tak pro ostudu a z šílených materiálů.
Napsáno:září 2017

Kolektiv, příplatek na spoření, stravenky, dovolenou o 14 dní více,
Vše ok

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Je možnost i občas práce z domova.

Stálá pracovní dobu, placené přesčasy,14 dní dovolené na víc
Napsáno:únor 2025

Volné víkendy
Chování nadřízeného mistra
Z oddělení:Bezpečnost, ostraha, ozbrojené složky
Napsáno:únor 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Správa železnic, státní organizace?