Neformální prostředí, práce z domova, no blame culture.
Špatně dokumentované a zbytečně komplikované procesy. Neschopnost řešit projekty v návaznosti na reálné potřeby a ostatní produkty. Technicky zaostalé infrastrukturní řešení.
Přílišná závislost na dodavatelských řešeních.
Vodafone hodne dba na obecnou spokojenost svych zamestnancu. Kdo chce, ma moznost profesniho rustu.
Procesy jsou zkostnanetele. Potrebujeme nove tvare, ktere prinesou spoustu napadu na zjednoduseni a zefektivneni. Lidi, kteri jsou ve firme dlouho, uz moc nemaji chut na zmeny.
How would I fit in at Vodafone Czech Republic a.s.?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
S pravidelným platem, možnost Home office, benefity a služební telefon každý druhý rok nový, možnost výhodného životního pojištění, zajímavá a různorodá práce, možnost kariérního růstu. K dispozici právní porada zdarma ,kterou jsem sama potřebovala a moc mi pomohlo. :) :)
Všude se najde něco co není zcela ideální jen je potřeba uvědomění a trpělivost občas nic nejde hned, pak ale s odstupem času člověk vidí spíše výhody než nevýhody.
Zastaralé postupy a neochota je měnit.
Neschopnost systematiceho přístupu k čemukoliv.
Posedlost levnými řešeními bez dostatečné analýzy celkvých nákladů řešení z dlouhodobého pohledu.
Nekompetentnost managementu.
Work in an international environment
Vodafone je patří do mezinárodní skupiny Vodafone Group. Je běžné, že tým tým je součástí mezinárodního týmu a má dva nadřízené: lokálního a mezinárodního. Taktéž je běžné spolupracovat s Vodafone Group kolegy na společných projektech.
Flexible working hours
Vodafone si zakládá na well being a na work life balance. Nabízí 25 dnů dovolené, 5 sick days, ě dny práce pro neziskovku a velice neobvyklý benefit 4 volné dny pro týmové aktivity vyhlašované napříč celou Vodafone skupinou, kdy se opravdu nekonají pracovní schůzky.