Plat, že není jídelna a kouření
V létě teplo v zimě zima
Response from employer:
Dobrý den,
- mzdy v Drylocku jsou opravdu nadprůměrné, hlídáme si to
- pokud bychom měli všem zaměstnancům dopřát jídelnu/kantýnu, museli bychom jich mít 5. A s tím souvisí obrovské výdaje na výstavbu, zázemí, provoz. Situaci jsme již několikrát řešili, a pokaždé ji vyhodnotili jako nemožnou. Zaměstnanci ale mohou využít jídelny s perfektním zázemím, stravovací automaty nebo každé ráno pojízdnou pekárnu.
- Systém klimatizací a větrání (rekuperace) máme nejlepší možný na trhu. Pokud je venku opravdu teplo, bohužel se to promítne i do výrob. S počasím nehneme. Kdokoliv ale potřebuje, může svého vedoucího požádat o větrák.
Pracovní prostřední
Firemní rozvoj
Jistota zaměstnání
Slušne platové ohodnocení
Příspěvek na důchodové spoření
Benefit: příspěvek na zdraví, sport, fitness atd.
Response from employer:
děkujeme za plusy. :)
Mínusy bychom rádi vysvětlili. V továrně, kde je 1 400 zaměstnanců, jsou požadavky na benefity různé. Pokud bychom každému dávali příspěvek např. na fitness, určitě by se našla řada těch, kteří by tento benefit neocenili. Stejně tak je to s důchodovým spořením, jehož vnímání se velmi liší například věkem našich zaměstnanců. Nemůžeme vyhovět všem. Proto ale u nás lidé dostávají takovou mzdu, díky které si každý může dopřát to, co preferuje. Navíc, benefity nám mzdové podíly nekrátí, což se v řadě firem stává.
Dobrý den,
každé nevhodné chování vždy řešíme, pokud o tom víme. Kdokoli se u nás může obrátit na naši mentorku, personální oddělení, vedení. V minulosti jsme podobné situace řešili a je pro nás velmi důležité, aby všichni vedoucí zaměstnanci dodržovali pravidla slušného chování, dobrého řízení a firemní kultury. Pokud se s podobným nevhodným chováním setkáte, nikdy ho nepřehlížejte a ozvěte se.
Podnět je možné dát i anonymně buďto přes schránku nebo aplikaci Munipolis.
Malá komunikace mezi nadřízenými. Posledni dobou nám práci stěžujete místo abyste nám odlehčili práci co se týče materiálu. Střídání na svačiny jednou je jednou neni.
There are 22 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?