Firma co nabízí bezkonkurenčně nejlepší mzdy.
Stabilita a jistota stálého zaměstnání, oproti automotiwe.
Porady kterych se cca.po půl roce účastní všichni zaměstnanci. Takže mají všichni přehled o plánech a výsledcích firmy.
Personální oddělení vždy a ochotně řeší vzniklé potreby zaměstnanců.
Možnost zakupovat produkty ze slevou.
Svozoví autobus.
Fyzicky náročná práce. Linky chrlí velikou rychlostí výrobky, takže by to chtělo uzpůsobit pásy tak aby se to lépe stihalo. Zejména pro baličky a baliče na paletu.
Response from employer:
Děkujeme za zpětnou vazbu. Velmi si vážíme, že oceňujete bezkonkurenční mzdy, stabilitu zaměstnání a otevřenou komunikaci ve firmě.
Jsme si vědomi, že práce na linkách je fyzicky náročná. Právě proto jsme již na jednom z provozů nainstalovali nové ergonomické a efektivní dopravníky, které zlepšují pracovní podmínky. Aktuálně probíhá instalace plošin zasouvaných do podlahy, které mají ulehčit práci baličům při ukládání výrobků na palety.
Do budoucna také zvažujeme investice do projektů automatizace, které by měly dále snížit fyzickou zátěž a zvýšit efektivitu práce.
Děkujeme, že nám pomáháte posouvat firmu dál!
Stabilní budoucnost, jistota.
Moderní a rostoucí firma, nové technologie, čistota prostředí.
Výborný pracovní kolektiv. Nestydím se říct kde pracuji.
Firma nenabízí penzijní připojištění. Možnost si vybrat různé druhy benefitů, třeba místo stravenek, příspěvek na společný víkendový pobyt. Zapojení zaměstnanců do společných akcí.
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za plusy. :) Mínusy rádi vysvětlíme.
V továrně, kde je 1 400 zaměstnanců, jsou požadavky na benefity různé. Pokud bychom každému dávali příspěvek např. na fitness, určitě bychom našli řadu těch, kteří by tento benefit neocenili. Stejně tak je to s důchodovým spořením. Jeho vnímání se velmi liší, například věkem našich zaměstnanců. Nemůžeme vyhovět všem. Proto u nás lidé dostávají takovou mzdu, díky které si každý může dopřát to, co preferuje.
Navíc, u nás benefity nekrátí mzdové podíly, což se v řadě firem děje. Mezi příspěvky, které nabízíme, určitě patří příměstské tábory, které z velké části dotujeme, příspěvky na vánoční večírky / setkání zaměstnanců, a hlavně 13. plat, který vyplácíme už 7. rokem po sobě a bez přestávky. A to vždy před létem a Vánocemi.
Pro zaměstnance také pořádáme řadu akcí, jako jarní tombola, MDŽ, Velikonoce, promítání v kinech, sportovní akce, Mikulášská...
Strategie, kdy vám naloží tolik práce že jí nemůžete stihnout s tím, že vám někdo( když bude čas) pomůže. Takže se po odečtení pauz 11 hodin nezastavíte.
Dobrý den,
to není strategie, ale fakt. Přidělená pracovní doba slouží k práci. I na tom je založen úspěch Drylocku. Pokud bychom měli třeba 20 % „vaty“, nemohli bychom si dovolit zvyšovat mzdy a ocenit vás tak, jak si zasloužíte.
Pokud svou práci nestíháte, vždy se můžete obrátit na nadřízeného. Pokud zjistíme, že práce je někde hodně, řešíme to. Přesčasy jsou dobrovolné a i přesto, že jsou dobře placené, zabírají pouze v průměru 5 % z celkově odpracované pracovní doby na osobu. Což je v porovnání s jinými závody nejenom velmi málo ale tyto hodiny nepokryjí ani hodiny nepřítomnosti z pracovních neschopností.
Zaměstnanci čerpají minimálně dvě 30´přestávky ve 12hodinovém systému a pokud pracují v riziku, pak i další přestávky klidové. Z naší zkušenosti víme, že mají prostor i na další krátké přestávky v průběhu směny na drobné občerstvení a samozřejmě na WC.
Pravidelná výplata, kmenový zaměstnanec, benefity
Materiál monterek
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za recenzi. A k pracovnímu oblečení, momentálně máme montérky se složením 65 % PES (polyester) a 35 % bavlna. Trika jsou ze
100% bavlny. Čistě bavlněné montérky jsme
mívali, bohužel se ale velmi trhaly, visely z nich
cáry i nitě. Monterky musí být holt z pevnějšího
materiálu, který se nebude tak ničit, vydrží
déle a zároveň vám poskytne dostatečnou
ochranu. Na léto máme navíc kraťasy ze 100%
bavlny. :)
Jistota práce , dobře zaplacená práce , rozumné požadavky na vykonávání práce .
Platové ohodnocení některých lidí . Sice mají stejnou pozici ale některý tomu dávají víc a zaslouží si víc než ty co se radši schovají na záchod když je problém.
Did you find Drylock Technologies s.r.o. interesting?