Vše je ok a vyborne.
Vyplata by mohla být o neco lepší. 13 plat je dost přísný když marodite melo by se to pocitat jináč. Snizit za dny když marodim a ne že nedostanu nic. To je jedina vec co mě pripada nefér.
Response from employer:
Podmínky pro získání tzv. třináctého platu, neboli odměny za hospodářský výsledek, jsme postupem času poměrně změnily.
Vyplácení jsme rozdělili dvě období, a to od 1. 12.–31. 5. a 1. 6.–30. 11., před létem a Vánocemi. Odměnu díky tomu dostane větší počet zaměstnanců, protože má každý dvě šance splnit kritéria – jednou za první polovinu roku, podruhé za druhou. Dříve jsme vše počítali za celý rok.
Další velká změna nastala i v počítání hodin. Pokud zaměstnanec nesplní kritéria, může každou nepřítomnou hodinu „vykompenzovat“ dvěma hodinami přesčasů. To znamená, že nejenom že dostane, a v Drylocku velmi štědře, zaplacené hodiny přesčasů, ale ještě si tím vymaže hodiny případné nepřítomnosti započítávané do 13. platu. A opravdu každá hodina se počítá.
13. plat není nárokový, ale přesto je naším velkým zájmem, aby na něj dosáhlo co nejvíce zaměstnanců.
How would I fit in at Drylock Technologies s.r.o.?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Dynamická, mladá firma, kde se člověk nenudí. :-)
Chybí mi větší důvěra v zaměstnance. Finanční ohodnoceni administrativních pracovníků by nemělo byt posuzováno dle registrovaných hodin ale dle kvality odvedené práce.
Dobrý den,
musíme vždy najít takové řešení, které bude objektivní a spravedlivé ke všem. Určitě nikoho neposuzujeme podle počtů přesčasů.
Administrativní pracovníci mají od roku 2022 zkrácenou pracovní dobu na 37,5 hodiny týdně, což v rámci roku dělá přibližně 16 dní volna navíc. Pro představu, v současné době odpracuje THP zaměstnanec v průměru o 5 hodin za měsíc nad rámec fondu pracovní doby. Nikdy jsme si nepřáli, aby zaměstnanci pracovali enormně víc.
A hlavně, již od 2011 jsme všechny přesčasy propláceli, a to i THP. Navíc, pokud zaměstnanec chce, může si hodiny vybrat v náhradním volnu, a pokud si je nevybere, uhradíme je.
Určitě byla období, a v běžném roce i jsou, kdy je práce více a méně. :)
čistota na pracovišti, pravidelná výplata, benefity, jistota práce
Nastoupila jsem jako kontrolorka kvality. Doba zaučení měla být měsíc na jeden produkt. Byl na mě vynaložen velký tlak, abych co nejdříve udělala zkoušky(po 14 dnech) a mohla být sama na lince. Důvod byl nedostatek lidí. Hlavně na této pozici je příliš velká zodpovědnost . Poslední den, který rozhodl o mém odchodu onemocněl jeden z operátorů a byly problémy na lince. Baličky ani já jsme nestíhali. Byla to třetí 12 ti hodinová směna. Na další směnu jsem se již nedostavila. Dostávala jsem se z toho 14dní. Jsem zvyklá fyzicky pracovat i více hodin, ale takový nápor jak fyzický, tak psychický jsem nezažila. Kdo není zvyklý pracovat ve fabrice, by si měl hodně rozmyslet zda takovou práci vykonávat. Je mi krátce po padesátce, pracovala jsem do nedávna v pohostinství, tzn. těžká práce pro mě není nic nového. Škoda, líbilo se mi tam.
Dobrý den,
v době, kdy jsme měli mimořádně velký nárůst počtu zaměstnanců, to bylo opravdu těžké. Víme o tom a věříme, že se s takovou situací již nesetkáme. Pokud ale ano, budeme už vědět, jak to udělat lépe.
jidelna
čistota wc
přistupi vše přes kartu
doprava
nejdřív dobry přistup mistra a pak obrátil
nedostatečný přistup a čas na zaškoleni
na školeni tvrdi jak vše mění a na lince 9 technicky nedostatky který nikdo neřeší
Chybějící elektricky paletový vozíky a převraceče
tahani 1 t žoky za směnu 6-8 ručně ,svitky celuozy nejsou dělěne a tim i manipulace velice težka vaha vic než 1 t
Ne moc dobře umistněni jeřábu
Prostě dost technickych nedostatku ktery nikdo nechce řešit
-Stravenky.
-Skvěle zaplacené přesčasy, v týdnu + 50% a o víkendu + 75%.
-Možnost využít do práce svoz.
-Velké parkoviště na osobní vůz, i kola.
-Hezké a čisté haly, jídelny i šatny.
-Možnost nákupu produktu se slevou.
-Jistota práce, stálé zakázky, velká poptávka po produktu, jedna z mála firem která jela i přes Covid.
-Firma nabírá bez agentur na HPP, dobu neurčitou.
-Plně vybavené jídelny nádobím, nemusíte si brát z domova.
-Velmi špatný pitný režim- zákaz vzít si sebou na halu láhev s pitím.
- Nepravidelné přestávky na jídlo- každý den v jiný čas.
-Zákaz všech šperků- a to i snubních p.
-Zákaz o přestávce jít ven, a vůbec jít ven!
-Zákaz gelových nehtů i nalakovaných přírodních nehtů.
-Zákaz mít v puse žvýkačku nebo bonbóny.
-Nejsou pozice střídačů, mnohdy vás ani nemá kdo vystřídat na WC nebo si doběhnout napít.
-Velký stres a žádné pochopení.
-Mnohdy kvantita před kvalitou, aby se dohnala norma, a to na úkor zaměstnanců.
-Na vedoucích pozicích jsou i lidé kteří nedokáží být profesionální a mají oblíbené a neoblíbený lidi, kterým nadržují nebo škodí, což je špatně.
-Jakmile výrobní kontrolórka nevychází se směnovou kontrolórkou, pak to může rovnou zabalit, a to i přesto že si svojí práci dělá dobře.
-Nespravedlivé rozdělování práce.
-Špatná spolupráce.
-Virážka z pracovního oděvu praného firmou v prádelně- zákaz praní prac. věcí doma.
-Nízké finanční ohodnocení baliček, baličů, kontrolorek.
-Malé skříňky a malý prostor na převlékání-hlava na hlavě!
-Často vypnutá klimatizace, na hale nedýchatelno, - hala nemá okna, vedení problém přehlíží, jelikož kanceláře mají klimatizované stále.
-Zákaz sluchátek s hudbou a telefonu na hale.
-Práce ve stoje a ve velkém hluku.
-Nesmíte si ohrnout nohavice a rukávy.
-Všude jsou kamery kterými sledují vaší práci.
-FIRMA NEMÁ ODBORY a taky to tak vypadá! Nikde žádné zastání.
-Pracovní podmínky nejsou pro každého, dost se to tam střídá, je stále velký nedostatek zaměstnanců.