Čím déle člověk pracuje pro Českou spořitelnu, tím se mu zvedal příjem a pak mu bylo vyčteno, že má vysoký příjem za odsezené roky. Což je sprostá urážka, za odpracované roky ! Prohlašovali to lidé, kteří nastoupili na nové vznikající pozice a byli ve spořitelně sotva půl roku. Dnes jsem ráda, že již v ČS,a.s. nepracuji, protože chcete hodně práce za málo peněz, ale tak to nefunguje. Svých podřízených zaměstnanců by jste si měli více vážit, protože odvádějí dobrou práci.
aby si vážili svých stálých zaměstnanců a jejich zkušeností, aby nedávali přednost mladé, hezké před starší zkušenější. aby si vážili i svých klientů, spokojený klient se rád vrátí a doporučí svým známým
Česká spořitelna je pro mě srdcová záležitost, dala mi možnost se rozvíjet, mohla jsem si projít více pozicemi, kariérně růst a plnit si své pracovní sny. Cením si zájmu nadřízeného, benefitů, školení a lidského přístupu.
Finanční benefity, dobrý plat, hezké prostředí, dobré zaškolení
U všech bank a pojišťoven je to stejné i když od známých vím ,že jsou banky kde to není tak hrozné. Změnila bych jejich bodový systém , kdy za každou cenu musíte prodat půjčku, penzijko atd. ať je to chudák důchodce, nebo člověk s nízkým příjmem a rivalita mezi zaměstnanci...... Již nikdy více
Jeden den s naší kolegyní Sandrou
Finanční zdraví klienta na prvním místě
Granty pro zaměstnance