Obrovská škola do života. Bývával tam kolektiv složený ze skvělých lidiček a všichni táhli za jeden provaz.
Před kompletní změnou struktury a výměnou profíků za nekompetentní "odborníky", jsme byli všichni na jedné lodi spokojeni s precizností, profesionalitou a rodinným duchem založeným na ikonické osobnosti pana profesora Würtha! Nyní české zastoupení připomíná jednu "nepotopitelnou" loď, která narazila do ledové kry pod vedením pomateného kapitána!
Z rodinné firmy se stala firma, s jejíž pomatenou filozofií se již poctiví lidé na všech úrovních nemohou a nechtějí dále ztotožňovat! Potěmkiáda! Proto s bolestí v srdci hledají nové výzvy, kde mohou svými zkušenostmi a pílí pomoci a být skutečným přínosem. Pod současné vedení bych také nikdy zpět nenastoupil a nikomu bych ani nedoporučoval. Hrozné zkušenosti s kariéristy bez znalosti obchodu, empatie, odpovědnosti, skrupulí a svědomí.
- Dobrý a spolehlivý tým kolegů, kteří byli schopni pomoci... Lidé tam jsou až na výjimky na stejné vlně.
- Neseriózní vedení společnosti.
- Za splněnou práci byla vždy přidána další a další a další navíc, takže jste již další rok nesplnili... Pokud se Vám to podařilo a ve stresu jste po splnili, tak jste opět za odměnu dostali do budoucna nesplnitelný plán...
- Ve firmě jsou jako v ostatních společnostech tohoto typu dvě stáje, kde se chovají tzv. "Tažní koně" na práci a "Chovní koně" na prezentaci.
- Management po vzoru z DE vždy bez výjimky "Kázal vodu a pil víno..."
Oceňuji kvalitu školení obchodních i odborných dovedností.
Vhodným bonusem pro úspěšné obchodníky bylo pozvání do sídla firmy v Německu a také zájem majitele firmy o ně.
Vylepšit je vždycky co, např. výběr lidí do vedení firmy, od nejnižších až po ty nejvyšší pozice.