I když je Würth korporátní firma,oceňuji osobní přístup ke každému. Spolupráci v rámci obchodu napříč celou společností a podporu obchodu. Skvěle funguje motivační finanční ohodnocení ,benefity jako auto,slevu na sortiment , technické vybavení.
Response from employer:
Děkujeme, těší nás mít ve společnosti spokojené Würťáky! 😊 Ke vzájemné spolupráci a podpoře přispívají všichni zaměstnanci a toho si velmi vážíme.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Ne všichni se snaží táhnout za jeden provaz. Někteří se odmítají přizpůsobit změnám a nectějí vystoupit ze svého zaběhlého stereotipu.
Response from employer:
Ano, vystoupit z komfortní zóny a být otevřený změnám bývá pro řadu zaměstnanců těžké. O to více vítáme u manažerů, když svůj tým vedou k tomu, abychom všichni za jeden provaz táhli, a podaří se jim změny dobře odkomunikovat. Děkujeme za reakci a držíme palce v manažerské práci.
There are 5 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?