Pracovní prostředí v open space pražské centrály na Brumlovce
Práce osobního bankéře na pobočce naší banky
Náročné úkoly+9

Moneta Bank

Bankovnictví

Jsme ryze česká banka, která s veškerou péčí obsluhuje více než milion a půl klientů v celé zemi. Každý den přinášíme to nejlepší ze světa tradičních bank i moderních technologií a na základě zpětné vazby měníme bankovní svět k lepšímu. Chceme být nejinovativnější organizací poskytující finanční služby v České republice v očích našich klientů, zaměstnanců i komunit, ve kterých podnikáme. Hledáme odborníky, kteří mají chuť vytvářet s námi moderní a digitální banku.

Všechny firmy (365)

Arogance na nejvyssich mistech a z ni vychazejici velmi rapidne se zhorsujici firemni kuktura a celkova nalada ve firme. Nevazi si dlouholetych a loajalnich zamestnancu. Zamestnanec je jen cislo bez jakehokoliv osobniho pristupu. Je to tovarna na penize pro akcionare.
Napsáno:listopad 2018

systém odměňování stravenky zázemí stabilní společnosti výplata včas
Nátlak na psychiku a stresove prostredi pobocky dovolenou si člověk má zasloužit na základě prodejů soutěživý prostředí, které kolektiv dohání až k nevraživost špatný kolektiv při uzavírce měsíce a kontroly poklady často přesčasy i 2 hodiny, které si člověk nemohl vybrat různé školení a nácviky od 7. hod ráno obrovská finanční zodpovědnost za směšný peníze

Kanceláře pražské centrály

Kanceláře pražské centrály

Open space našeho ostravského kontaktního centra

Open space našeho ostravského kontaktního centra

IT kolegové řeší nějaký zajímavý problém

IT kolegové řeší nějaký zajímavý problém

Letní popracovní akce pro zaměstnance pražské centrály na naší terase.+9

Mám velké štěstí na svou přímou nadřízenou. Je to nejlepší manažer, kterého jsem dosud měla.
Vize Monety do budoucna. Nápady dobré, ale bohužel ne vždy promyšlené, Chtělo by to novější počítačové vybavení na některých pobočkách.
Napsáno:červen 2019

čisté prac. prostředí, slušné benefity
čím vyšší funkce, tím méně kvalitní člověk
Firma:Moneta Bank

Jak by mi to sedlo ve společnosti Moneta Bank?
Nejhorší je neosobní a neprofesionální přístup ze zhora. Zaměstanci tu jsou bráni pouze jako kus. Nikomu na nich nezáleží. Každý kvartál je navýšený plán, který už tak je nesplnitelný. Když je šikovný bankéř splní plán, i tak se najde něco jak mu to peníze ještě zkrouhnout. V tu chvíli je teda OB bůh, že plní, ale jakmile se mu pak třeba měsíc nedaří, tak už je brán jako neschopný a je neuvěřitelný tlak od nadřízených. Krásná DEMOTIVACE, která tu je na denním pořádku. "Když ptáčka lapají, hezky mu zpívají." přesně to je taky moto dle kterého se řídí. Při výběrku slíbí hory doly, odměny a všemožné, ale skutek utek. Ani člověk se smlouvou na neurčito, tu není v bezpečí.
Napsáno:únor 2019

*Benefity byly výborný *Otevřenost a vstřícnost *Možnost odejít -nabrat zkušenosti a vrátit se zpět do firmy, což jiný zaměstnavatel neakceptuje *Skvělý zaměstnavatel
*podlost některých kolegů a jejich podlézavost a zloba....tyhle ti lidé se najdou vsude
Napsáno:květen 2019

Banka jako zaměstnavatel nemá špatné benefity a celkem se snaží o dobrou firemní kultůru. Co se týká nadřízených, je situace horší, větší šanci na úspěch a ocenění má zaměstnanec podlézavější před profesně schopnějším. Povýšení získá kamarád šéfa, nikoli kolega s odbornými znalostmi. Což je dle mého velký problém a vede k odchodu schopných lidí z firmy.
Napsáno:červen 2019

1.naučila jsem se dodržovat pravidla i když se zapřením, ale nedá se to dlouho vydržet když s ńimi nesouhlasíte, 2.dobré benefity
je to prodejna na teplou vodu, jen lidi zadlužit a neřešit co s tím oni, jen aby byl splněný prodej, je to jen prodejna uvěrů
Napsáno:duben 2019

Byla to nová neokoukaná příležitost, něco jsem se naučila a poznala pár skvělých lidí.
Nefér přístup nadřízených.
Napsáno:květen 2019

Oceňuji zaměstnanecké benefity. Práce v MONETA naučí trpělivosti ve všech směrech.
Nereálné pracovní požadavky (digitalizace, aby klienti nemuseli na pobočky, ale zároveň je na pobočky dostat a prodat jim nemožné), nízké platové ohodnocení...
Napsáno:leden 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Moneta Bank?