Na všem se dá snadno domluvit, vždy se najde příjemné východisko pro obě strany. Samozřejmě za férové jednání mohu očekávat i já stejný přístup, a toho si velmi vážím. V případě, že má člověk špatný den, vždy dokážou kolegové motivovat a pozitivně naladit.
Kéž by mělo ePojisteni.cz sídlo vedle mého domu! Samozřejmě, vždy se něco najde, ale jsou to tak nepodstatné maličkosti..
Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina Klik.cz?
Ahoj, tak jsem tady spokojený, svoji práci mám rád, máme tu možnost si vydělat peníze za něco co mě baví, peníze které bych jinde nevydělal , tím si můžu dovolit co chci, samozřejmě vždy může být i líp. Ale s Epojisteni.cz jsem spokojeny
Změnil bych hodnocení hovorů, pokuty za odmítnutí a filtrování poptávek bych klidně navýšil penalizaci, samožřejmě nějaké to procento odměn navíc by bylo lepší, jinak jsem asi spokojený a více školení aby se více propojilo oddělení kontrol z prodejním týmem, ať víme co dělame špatně a můžeme se zlepšovat.
výplata chodí pravidelně ještě před termínem, pokud něco potřebuji se zaměstnavatelem se dá skvěle dohodnout, kariérní růst, rozvoj osobních i profesních zkušeností a dovedností