Skupina Klik.cz image

Skupina Klik.cz

Poradenství v oblasti pojištění, telefonních tarifů, energií a úspor domácností

Ve firmě se dají vydělat super peníze a firma má nadstandardní benefity. Ideální příležitost pro mladé lidi, kteří budují kariéru, super kolektiv.
Napsáno:srpen 2019

S rychlostí řešení problémů, s benefity.
lepší klimatizaci
Napsáno:listopad 2019

Každý den snídaně
Napsáno:listopad 2019

Široká pestrost úkolů. Nejedná se pouze o rutinní práci. Příležitost ukázat vlastní schopnosti a dál je rozvíjet.
Nepříjemnosti nevychází z chyb zaměstnavatele, ale ze strany zaměstnance. Osobně mám problémy s docházkou a když má člověk mimopracovní problémy, tak i přesto je firma tolerantní a je možnost to i přes vlastní chyby skloubit a práci si udělat. Dříve je třeba zhodnotit své chování než se začnou posuzovat následky.
Napsáno:červen 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina Klik.cz?
Můžete vypít kávy kolik chcete. Když člověk chce může se zde naučit být dobrý obchodník. Skvělý kolektiv, hezkej výhled na Brno. Sick daye(y)
Když jdete o víkendu do práce nechtějí Vám dát náhradní volno, poměrně malé mzdy - vydělá si tady jen málo lidí. Mohlo by být lepší školení prodeje.

Neodsuzuji nikoho ať přijde hned ze školy nebo z teměř jakékoli práce- důležité je chtít
Napsáno:srpen 2020

S pauzou na oběd.
S většinou věcí

Potřebují tam lidi kteří na vše skočí a Moc se nevyptávájí. V epojištění člověk nabere hlavně tu zkušenost že už bude vědět kam rozhodně ne.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud se s námi budete chtít podělit o konkrétní informace, co přesně se vám na chodu firmy nelíbilo, můžete napsat více například na iveta.stockova@srovnejto.cz. Rádi přijmeme nápady ke zlepšení. Děkujeme a přejeme, ať se vám daří. Za Skupinu Srovnejto, Iveta
Napsáno:březen 2023

Zatím jsem zde krátce, ale překvapil mě hodně přístup nadřízených. Když něco nevíte, není problém se na kohokoliv obrátit a se vším pomohou. Kolektiv je taky super... Velký plus je, že se zde nevolají studené kontaktyy
Zatím nic

Neformální pracovní atmosféru
Není zde předepsaný dress code, lidi jsou zde hodně uvolnění

Klidnou práci
Není tu žádná arogance ze strany vedení
Napsáno:listopad 2023

U této firmy máme ještě 38 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Skupina Klik.cz?