Široká pestrost úkolů. Nejedná se pouze o rutinní práci. Příležitost ukázat vlastní schopnosti a dál je rozvíjet.
Nepříjemnosti nevychází z chyb zaměstnavatele, ale ze strany zaměstnance. Osobně mám problémy s docházkou a když má člověk mimopracovní problémy, tak i přesto je firma tolerantní a je možnost to i přes vlastní chyby skloubit a práci si udělat. Dříve je třeba zhodnotit své chování než se začnou posuzovat následky.
Potřebují tam lidi kteří na vše skočí a Moc se nevyptávájí. V epojištění člověk nabere hlavně tu zkušenost že už bude vědět kam rozhodně ne.
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud se s námi budete chtít podělit o konkrétní informace, co přesně se vám na chodu firmy nelíbilo, můžete napsat více například na iveta.stockova@srovnejto.cz. Rádi přijmeme nápady ke zlepšení. Děkujeme a přejeme, ať se vám daří. Za Skupinu Srovnejto, Iveta
Zatím jsem zde krátce, ale překvapil mě hodně přístup nadřízených. Když něco nevíte, není problém se na kohokoliv obrátit a se vším pomohou. Kolektiv je taky super...
Velký plus je, že se zde nevolají studené kontaktyy
Zatím nic
Informal work atmosphere
Není zde předepsaný dress code, lidi jsou zde hodně uvolnění
There are 38 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?