Skupina Klik.cz image

Skupina Klik.cz

Poradenství v oblasti pojištění, telefonních tarifů, energií a úspor domácností

Na práci zde nejvíce oceňuji kolegy a nadřízené. Panuje tu přátelská atmosféra, nadřízený vyjde vstříc když potřebujete.
Mohlo by být více benefitů, ale jinak nemám co vytknout
Napsáno:říjen 2023

V kliku už dělám pár let a oceňuji férové jednání vždy se dá na všem domluvit. + se dá slušně vydělat na bonusech. Benefity jsou také fajn (stravenková kartička, multisport, ovocné uterky)
Mohlo by být 30dní dovolené. Teď je jen 25dní. Mohlo by být více teambuildingu.
Napsáno:duben 2023

Možnost kombinace pracovního a soukromého času, otevřený kolektiv
Napsáno:duben 2023

přátelská atmosféra, férové jednání, maximalní ochota vyjít v čemkoliv vstříc, spoustu souteží o velmi zajímavé ceny, stravenky.
vysloveně není nic, za mě osobně po několikaleté zkušenosti s firmou nemám žádné výhrady
Napsáno:duben 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina Klik.cz?
Stravenky
V práci jste prakticky pořád , první tři měsíce dostanete variabilní složku ,kterou ztratíte pokud dva dny v měsíci omarodíte , tím pádem chodíte do práce za 19 hrubého. cíle se stále navyšují a pokud nesjednáváte dostatek , provize se snižují. Hodnotí vám hovory , a za ty pokud nejsou perfektní znovu snižují provize. Pokud tabulkově nesjednáváte, znovu snižují provize. Celkově je to call centrum u kterého musíte pracovat a nežít , aby jste si vůbec vydělali. Peníze jsou dostačující , pokud zrovna nebudete mít horší měsíc , to nebudete mít ani na chleba.
Napsáno:únor 2023

Benefity, kolegové, pracovní podmínky... vše skvělé
nic
Napsáno:listopad 2022

Slušné benefity (stravenky, multisport, SODEXO + ALZA poukázky, firemní akce každé 3 měsíce) V práci jsem byl spokojený jak s nadřízenými tak s náplní práce. Panuje zde dobrá atmosféra a super kolektiv. Lze si zde vydělat dost peněz. Možnost práce z domu.
Dovolená jen 25 dní, uvítal bych 30.
Napsáno:září 2022

Káva na pracovišti zdarma, pitný režim.
Teamleadeři a další úzká skupina školitelů má vždy co vám k práci říct a dozorují tam jako policajti. Prakticky neexistuje možnost si dělat věci po svém. Až vyvinou robota, co dovede celý den 8 hodin v kuse 300 dní v roce kecat nějaké cajdy do telefonu, nebudou potřebovat lidské bytosti.

Protože si je sama výchová, jak potřebuje.
Napsáno:březen 2022

Kolektiv, pracovní doba (žádné noční nečekejte) a dojezdová vzdálenost. Možnost přestupu na jiné oddělení. Rychlé zaučení, se vším vám rádi a ochotně poradí.
Pracovní neděle, obsah práce. Každému nesedne obchodní činnost po telefonu....v plánu jsou i pracovní soboty

Není třeba studovat knihy o telemarketingu nebo si platit speciální kurzy. Vše potřebné vás zdarma naučí. Poté už je jen zapotřebí dokázat vhodně aplikovat dané poznatky.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Pracovní doba se v podstatě kryje s dobou, kdy jsou děti ve škole v případě ranních směn. Bohužel v případě odpoledních už tomu tak samozřejmě není.
Krásný den, děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi za pozitivní zkušenost. Co se týče víkendových směn, na specialistu vyjde služba vždy na jeden víkend v měsíci a každý druhý měsíc dva víkendy v měsíci. Pracujeme tak na spokojenosti našich zákazníků, kterým nabízíme pomocnou ruku i o víkendu. A samozřejmě plně rozumíme, že obchodní činnost nemusí být pro každého, věříme ale, že obchodníkům přirozeně sedne :). Přejeme mnoho úspěšných dní. Za Skupinu Srovnejto, Iveta
Napsáno:březen 2022

Po změně vedení je to uplně jíná písnička, mám pocit, že se o nás vedení vážně zajímá. Pracovní doba fajn, někdy se jde o víkendu, ale za to je v jiný den volno.
Někdy je to frmol a mění se produkty a CS.
Zdravíme a děkujeme za hodnocení! Snažíme se všem našim kolegům práci co nejvíce zpříjemnit! Hlavně je pro nás nesmírně důležitý, abyste se v práci fakt cítili dobře :) A je fakt, že někdy je trochu rušno - prostě aktivně reagujeme a vylepšujeme co se dá :) Ať se daří, s pozdravem Ondra.
Napsáno:prosinec 2021
Zaujala / nezaujala vás firma Skupina Klik.cz?