Skupina E.ON

Energetika

Jsme E.ON. Dodáváme elektřinu a plyn do vašich domovů, firem i obcí. Jsme mezinárodní společnost a pocházíme z Německa, ale najdete nás i v Česku. Staráme se o dodávky energií po celé republice a spravujeme rozvodnou síť v jižních Čechách, na jižní Moravě a na Vysočině. Pomáháme vám šetřit přírodu i peníze. Víc než 20 % naší energie pochází z obnovitelných zdrojů, což nás řadí na první místo mezi velkými dodavateli v České republice.

Všechny firmy (280)

Celková spolupráce84 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

74 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 5621 %
Za moji práci mě platí slušněříká 11642 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 8330 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 177 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 73 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 178

Firma oproti konkurenci lidem moc neplatí a moc po nich nechce. Velmi ráda najímá mladé lidi bez zkušeností, kteří se potom moc nerozvíjí , ale o to víc vyplňují nesmyslné tabulky a bombastické, ale prázdné prezentace pro své manažery, kteří tabulkami nahrazují nedostatečnou kompetenci v oboru. Firma má skvěle zvládnutý marketing, ale je to prázdná skořápka, cenu má pouze distribuce a to, že vlastní trasy stávajících distribučních sítí. Nedoporučoval bych mladým lidem s technickým vzděláním do té firmy nastoupit. Ve středním věku zjistí, že jim ujel vlak a už to nedoženou.

doporučuje 151

Pružnou pracovní dobu
doporučuje 124

Drtivá většina zaměstnanců má pružnou pracovni dobu, nemají spíše jen ty pozice, kde to není dle provozu možné (operátoři call centra, montéri, dispeceri apod.).

Příjemné pracovní prostředí
doporučuje 109

Možnost kariérního postupu
doporučuje 100

Zaujala / nezaujala vás firma Skupina E.ON?