Jsme plynaři, jsme GasNet. Připravujeme Česko na vodík.
Jsme plynaři, jsme GasNet. Připravujeme Česko na vodík.
Společně sportujeme, staráme se o přírodu, relaxujeme.
Společně sportujeme, staráme se o přírodu, relaxujeme.
Podporujeme diverzitu.
Podporujeme diverzitu.
Příjemné prostředí+9

GasNet, s.r.o.

Distributor plynu

Jsme distributor zemního plynu a staráme se o největší plynárenskou síť v ČR. Pracujeme bezpečně, spolehlivě a s respektem - k plynu, k řemeslu, k přírodě i k sobě navzájem. Jsme budoucností moderní a zelené energetiky, jsme profesionálové v oboru a je na nás spoleh za každé situace. Naše hodnoty BEZPEČNOST, SPOLEHLIVOST a RESPEKT se projevují ve všem, co děláme. Jsme Férový zaměstnavatel 2024. Žijeme zelenou energetikou, bezpečností, zdravým, diverzitou, digitalizací, vzděláváním a lidmi.

Všechny firmy (219)

S prostředím a vztahy.
Zatím se neobjevilo nic.
Děkujeme za Vaši reakci. HR tým
Napsáno:duben 2025

Důvěra při práci, možnost samostatné práce, nadřízená, kolegové plynaři.
Děkujme za Vaši reakci. HR tým
Napsáno:duben 2025

V terénu pracujeme s nejmodernější technikou. I digitální.

V terénu pracujeme s nejmodernější technikou. I digitální.

IT a digitalizace je pro plynárenství důležitá.

IT a digitalizace je pro plynárenství důležitá.

Myslíme na budoucnost.

Myslíme na budoucnost.

HR v terénu.+9

Flexibilita práce, důvěra, domluva, rozvoj, podpora
Děkujeme za Vaši reakci. HR tým

Neformální pracovní atmosféru
I když se samozřejmě ve firmě dodržují všechny zákony, tak je snaha o co nejlidštější přístup k práci tak, aby se pracovalo dobře a zbytečně se zaměstnanci nezatěžovali.

Firma jde s dobou - zavádí neustále nové procesy, hlavně co se týká digitalizace a využití AI.
Děkujeme za podrobnější komentář a hodnocení. HR tým
Napsáno:duben 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti GasNet, s.r.o.?
Stabilita společnosti a její předmět podnikání Benefity Přístup k bezpečnosti a ekologii
Nic mě nenapadá.
Děkujeme za pozitivní reakci. HR tým
Napsáno:duben 2025

Benefity. Home office. Férovost, rovný přístup k zaměstnancům. Podpora nemotorového docházení do práce (běh, kolo, koloběžka...), kolárny, sprchy.
Sliby facility k pracovnímu prostředí. Open space kanceláře ve velkých městech. Pracovní prostředí je striktně orientované na práci konzervativním způsobem. Chybí podpora relaxace, odreagování nebo neformální zasedací místnosti a prostory.
Děkujeme za podrobný komentář. Ve všech lokalitách se snažíme přizpůsobit pracovní prostor tak, aby odpovídal potřebám zaměstnancům. Máme vybavené kuchyňky, zasedací místnosti, které je možné využívat během celého dne. V GasNetu ctíme work-life balance. Ale do práce se chodí pracovat :-). Váš HR tým
Napsáno:duben 2025

Fajn kolegové, nadřízení, dobrá práce, benefity, budoucnost.
Zatím není co
Děkujeme za komentář. Váš HR tým.
Napsáno:duben 2025

pravidelný měsíční příjem v konkrétní den, kolektiv, možnost čerpání home office, možná domluva s nadřízeným, cítím, že má práce dává smysl
benefity, pevná pracovní doba, komplikovaný car sharing
Děkujeme za pozitivní komentář. Pevná pracovní doba je v GasNetu nastavená převážně u pozic v terénu a pozic na dispečinku. O benefitech rozhoduje vedení firmy, jsou pravidelně revidovány a jejich nastavení respektuje AGE strategii ve skupině GasNet. Benefity jsou uvedené na Kariérních stránkách GasNetu. HR tým
Napsáno:duben 2025

Kolektiv, pružná pracovní doba, komunikace v týmu, pracovní prostředí,
Benefity zaměstnavatele by mohly být obsáhlejší, Multisport karta by k tomuto typu zaměstnání byla velmi užitečná. Časté velké změny zaměstnavatele, které mají vliv na denní práci, často se mění postupy, přidávají nebo mění systémy. V momentě kdy se něco naučíte a zajedete si to, tak se to pravděpodobně změní.
Děkujeme za upřímné hodnocení. Těší nás kladně hodnocená komunikace v týmu, kolektiv a pracovní prostředí. Změny v GasNetu probíhají o nadále probíhat budou. Reagujeme na nové technologie, digitalizaci, automatizaci, implementujeme nové postupy, procesy a řešení. Toto je však transparentní a při výběrových řízení jsou na změny a vývoj kandidáti upozorňovaní. Co se týká benefitů, pravidelně dochází k jejich vyhodnocování. O benefitech rozhoduje vedení firmy a jejich nastavení respektuje AGE strategii ve skupině GasNet. HR tým
Napsáno:duben 2025

Oceňuji možnost home office, tedy pracovní a soukromý život je v rovnováze. Dále oceňuji přístup zaměstnavatele k zaměstnanci, zajímá se o to jak se v zaměstnání cítím. Dále oceňuji s kolegy a nadřízeným diskutování o pracovních ale lehce i o soukromých záležitostech, když si někdo z nás neví rady, sdílíme si praktické zkušenosti, jsme prostě tým.
Dle průzkumu tak v jiných společnostech, kde se řeší komodity jako elektřina, plyn atd., jsou zaměstnanci lépe hodnoceny měsíční mzdou.
Děkujeme za Váš podrobný komentář. Těší nás, že máte v týmu nastavenou otevřenou komunikaci se svým nadřízeným i kolegy a vzájemně se podporujete. V GasNetu nám záleží na našich hodnotách Bezpečnost, Spolehlivost, Respekt. GasNet není obchodník s plynem a elektrickou energií, je provozovatelem a majitelem plynárenské distribuční soustavy a je regulován Energetickým regulačním úřadem. Dle průzkumu vývoje mezd nezaostává GasNet se výši mezd za společnostmi v odvětví plynárenství. Váš HR tým.
Napsáno:duben 2025
Zaujala / nezaujala vás firma GasNet, s.r.o.?