FORVIA Faurecia Group (Faurecia Česká republika) image 1
Setkání se sponzory FS TUL Racing
Setkání se sponzory FS TUL Racing
FORVIA Faurecia Group (Faurecia Česká republika) image 3

FORVIA Faurecia Group (Faurecia Česká republika)

Výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla

Jediné slušné bylo stravování, ve dne i v noci, nadřízený se vás nikdy nezastali, hned za cokoliv dávají, výstrahy atd.
Napsáno:březen 2019

zdravim spokejeny jsem skoro ze vsim v ktaktní vyrobe hlavne z vedenim coz vzslo vstric stim ze me hned nehodilo do vody
ano toho je trochu vice kazi povest agentura ktera zamestnava lidi mne jako osobne bylo vytykane jakto ze jsem hned v kmenu a ne az po nejake dobe i od vedeni ktere bzlo cca taky pres agenturu velka zavist zlost spatne a nikdo nepochopil ze me skusenosti a vzdelani toto bylo hlavnim principem proc jsem sel do kmenu a jen diky agenture ktera ty lidi neumela odcenit a neplatila jim ani prescasy
Napsáno:únor 2019

Ve Faurecii ocenuji krome pratelskeho kolektivu a lidskeho jednani ze stran nadrizenych, take propracovany system skoleni a moznost osobnostniho rozvoje.
Vylepsila bych komunikaci napric oddelenimi.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:leden 2019

moznost rozvijat seba ako osobu a rast, realizacia a moznosti implementovat nove veci, skvely kolegovia a team, pracovne prostredie, skvela jedalen, vzdy sa vieme dohodnut a vo firme nejdeme stylom hadat sa ale najst riesenie
sick days, home office az to pozicia dovoli, lepsie platy zamestnancov, viacej benefitov, prispevok na dovolenku, firebne tarify pre rodiny, primestke tabory pre deti, reprezentativna recepcia a aby tam stale niekto bol
Napsáno:červenec 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti FORVIA Faurecia Group (Faurecia Česká republika)?
Rôznorodosť, flexibilita, pracovná náplň, týmová spolupráca, rodinný duch, variabilita, možnosť rozvoja a práca na zmysluplných úlohách.
Občas brať ohľad na profesné požiadavky všetkých oddelení. Inak nieje čo vytknúť.
Napsáno:červen 2018

Stabilní společnost, perspektiva, přátelský kolektiv, dobré vztahy napříč firmou, dobré finanční ohodnocení a zaměstnanecký systém.
Napsáno:únor 2018

ničeho
zvýšení platu
Napsáno:květen 2018

Skvělý kolektiv. Smysluplna práce
Konkurence schopné mzdy
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:květen 2018

Nemohu si na nic stěžovat.Je pravda že se jedná o prac. agenturu ale kdž je člověk jako já.že se práce nebojí a chodí do ní tak jsem si vydělal a o práci jsem strach nikdy neměl
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červen 2018

Pravidelné zasílání výplaty na začátku měsíce, 13. plat, možnost obědů v závodě za minimální doplatek (můj doplatek činí 3-13 CZK) a hodně benefitů nejen pro zaměstnance (cafeterie, příspěvek na životní pojištění, očkování proti chřipce, příspěvek na dopravu, vánoční večírek...), ale i pro rodiny zaměstnanců -> sportovní akce, soutěže pro děti, akce pro děti, výlety s rodinami (do ZOO, na hory,...).
Napsáno:červen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma FORVIA Faurecia Group (Faurecia Česká republika)?