zdravim spokejeny jsem skoro ze vsim v ktaktní vyrobe hlavne z vedenim coz vzslo vstric stim ze me hned nehodilo do vody
ano toho je trochu vice kazi povest agentura ktera zamestnava lidi mne jako osobne bylo vytykane jakto ze jsem hned v kmenu a ne az po nejake dobe i od vedeni ktere bzlo cca taky pres agenturu velka zavist zlost spatne a nikdo nepochopil ze me skusenosti a vzdelani toto bylo hlavnim principem proc jsem sel do kmenu a jen diky agenture ktera ty lidi neumela odcenit a neplatila jim ani prescasy
Ve Faurecii ocenuji krome pratelskeho kolektivu a lidskeho jednani ze stran nadrizenych, take propracovany system skoleni a moznost osobnostniho rozvoje.
moznost rozvijat seba ako osobu a rast, realizacia a moznosti implementovat nove veci, skvely kolegovia a team, pracovne prostredie, skvela jedalen, vzdy sa vieme dohodnut a vo firme nejdeme stylom hadat sa ale najst riesenie
sick days, home office az to pozicia dovoli, lepsie platy zamestnancov, viacej benefitov, prispevok na dovolenku, firebne tarify pre rodiny, primestke tabory pre deti, reprezentativna recepcia a aby tam stale niekto bol
Nemohu si na nic stěžovat.Je pravda že se jedná o prac. agenturu ale kdž je člověk jako já.že se práce nebojí a chodí do ní tak jsem si vydělal a o práci jsem strach nikdy neměl
Pravidelné zasílání výplaty na začátku měsíce, 13. plat, možnost obědů v závodě za minimální doplatek (můj doplatek činí 3-13 CZK) a hodně benefitů nejen pro zaměstnance (cafeterie, příspěvek na životní pojištění, očkování proti chřipce, příspěvek na dopravu, vánoční večírek...), ale i pro rodiny zaměstnanců -> sportovní akce, soutěže pro děti, akce pro děti, výlety s rodinami (do ZOO, na hory,...).