Především s faktem, že to mám do práce 5 minut cesty od domova. Řekl bych, že pracovní morálka je velice dobrá a i dobrý kolektiv. Super nadřízená a velice ochotní lidé z presonálního oddělení. Nejvíce jsem samozřejmě spokojený s tím, že mohu v podstatě pracovat samostatně.
Možná by mohla firma zvážit skutečně zvětšení logistické části tak aby bylo na logistice dostatek místa. Rovněž bych uvítal ve venkovní části rovnější beton, ale to jsou převážně drobnosti, které jdou řešit.
Volnost a samostatnost
Práce vyžaduje volnost a samostatnost. Zejména na Logistice kdy je třeba manipulovat venku sám a dovézt materiál do skladu a vše zapsat, zaevidovat a zaprotokolovat. Tato práce je opravdu samostatná a ten kdo má rád volnost v zaměstnání tak tahle práce by ho mohla opravdu bavit.
Rozmanitou práci
Na dané pozici to není tak, že děláte pořád stejnou práci. Ano v podstatě se dá říci že ano, ale chvilku doplnujete bednynky, chcilku taháte palety a chvilku pomáháte ostatním a před koncem směny zase pomáháte uklízet a vše řádně evidovat. Práce to je opravdu pestrá a rozhodně se jedná o pestré zaměstnání.
Zajimava prace, valna cast kolegu v oddeleni technologie byli bezvadni teamovi partaci, klouzava pracovni doba
Casto bezcilna prace, casto nesmyslne ukoly odporujici selskemu rozumu, obrovska nekoncepcnost a tragicka organizace vedeni, alibismus mezi nekterymi kolegy a temer mezi vsemi vedoucimi, nespocet meetingu, nekompetentni vedouci oddelenich.
Zajímavé technologie, bohužel často se o ně starají lidé, kteří jim dostatečně nerozumí, ale jsou zase například dobří kamarádi výrobního vedoucího. Škoda, že firma nerozvíjí lidi podle jejich potenciálu, ale podle toho, kdo je s kým zadobře nebo kdo na koho co ví. :-/