Přátelští a fajn lidi - tak vypadá naše pracovní atmosféra
Pracujeme v mezinárodním prostředí s kolegy z celého světa
Učit se a posouvat+9

Mondelēz International

Výroba potravinářských výrobků

U nás v Mondelēz International, v srdci trhu rychloobrátkového zboží, není žádný den stejný. Máme továrny v OPAVĚ, LOVOSICÍCH a MARIÁNSKÝCH LÁZNÍCH a komerční jednotku v PRAZE a jsme pevně přesvědčeni, že klíčem k našemu úspěchu jsou naši zaměstnanci. Proto se snažíme vytvářet prostředí, kde se cítí nejen oceněni, ale i inspirováni růst.

Všechny firmy (204)

V pracovní době se nedají stihnout všechny pracovní úkoly, přesčasy jsou na denním pořádku. Oběd v rychlosti za volantem a doma ještě administrativa. U srovnatelných firem je administrativa zohledněna v prac. době, popř. ji dělají asistentky. Tenhle problém se ale bagatelizuje slovnim spojenim- to je pouze 5 minut. Nelíbí se mi jak se chováme k životnímu prostředí, všemocný plast- obaly ale také velká většina všech dárků pro zákazníky. Ale my se citime být zodpovědnými za budoucnost planety a našich dětí.
Napsáno:únor 2019

Mondelez dává prostor růst všem, kdo jsou ochotni na sobě pracovat. Pracujete na projektech s kolegy z celé Evropy a díky tomu si rozšiřujete obzory i přes naše hranice. Ve firmě jsou velmi dobré vztahy mezi kolegy. Je tu přátelská atmosféra. Lidé si navzájem pomáhají. Po dohodě s nadřízeným je možné využít práce z domova.
I preš flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova, je skloubení práce s rodinou je občas výzva :-).

Navzájem si pomáháme a pracujeme jako tým

Navzájem si pomáháme a pracujeme jako tým

Vyrábíme lokální produkty s dlouhou tradicí i globální značky známé po celé světě

Neustále pracujeme na nových projektech a zlepšeních

Neustále pracujeme na nových projektech a zlepšeních

Pořádáme akce pro zaměstnance+9

Zazemi velke globalni firmy. Skvele znacky, investice do rustu, jak znacek, tak lidi. Pracujete s nejoblibenejsimi produkty v zemi. Firma stoji na dobrych hodnotach, ktere nejsou korporatni, ale lidske a moralni. Nemusim se bat dat feedback a take od kohokoliv feedback prijimam a slouzi k memu rozvoji. Nadstandarni benefity, konkurenceschopne platove ohodnoceni. Lide, kteri si na nic nehrajou a vzdy najdou reseni.
Prilisna centralizace nekterych procesu, a nekdy ma vliv na rychlost a kvalitu rozhodovani. Nekdy nekonzistence rozhodnuti z centralnich tymu a pozadavovana flexibilita vedouci k chaosu. Standardni korporatni prostredi nerovnomerneho rozdeleni vykonu (nekteri se nechavaji spat v komfortni zone, a po nekterych se vyzaduje vetsi a vetsi vykon, dokud nevyhori nebo neodejdou).

Plat
Kolegové, práce není špatné ale lidé ano.
Firma:Neurčeno
Napsáno:březen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Mondelēz International?
Možnost se dále rozvíjet, dostat se na lepší pozici, což dříve nebylo tak jednoduché. Je tu celkem fajn kolektiv. Benefity, akce pro zaměstnance, lázně atd...
Jiný systém hodnocení a placení zaměstnanců. Třídy mi přijdou celkem nefér. Dělá to zlo mezi zaměstnanci. Někteří se chovají i arogantně vůči kolegům. (např. Pekařka je něco víc než obsluha balicího stroje). Každá pozice má zodpovědnost, tak proč takové rozdíly. A každý se chová jinak zodpovědně a precizně. Prostě každý jsme jiný. Ohodnotit by to měli hlavně ti co vidí výsledky operátora a né každého jen zařadit podle toho jaký stroj obsluhuje.
Napsáno:červenec 2018

Hlavně invstice do dalšího rozvoje závodu, což přináší mnoho rozmanitých bonusů ve všech oblastech.
Jední z hlavních změn by bylo změna v chování managementu ve striktní dodržování zavedených praidel ve všech oblastech. Každý vedoucí si dnes vykládá pravidla dle svého a již se nectí smysl pro poctivost. Dále některé členy managementu, kteří celou kulturu pokřivili.
Napsáno:červenec 2018

Relativní tvůrčí svobody pro svou pracovní činnost.
MDLZ, spoustu činností centralizuje a ruší ruzná oddělení s tím, že odpovědnost následně za tyto činnosti, které prováděly zrušené či restrukturalizované oddělení v maximální míře přenáší na vedoucí pracovníky. V tomto důsledku pak člověk nestíhá kde se podívá a je vážně časově přetížen bez jasné vize, že se toto v budoucnu zlepší, spíše převládá skepse, že se to zhorší a časem se navaluje více a více poviností. Někdy mi to připadá, že se tímto způsobem testuje co pracovník testuje co vydrží.... Dále mi připadne, že co se týče nastavení standardů BOZP, tak zde se již MDLZ dostala za dle mého názoru za "zdravou míru" nastavení těchto standardů a s BOZP se to dle mého osobního názoru již přehání.
Z oddělení:Stavební práce

Velikosti, dynamičnosti, zájmu
Platové podmínky zaměstnanců, uvědomit si, že zákazník je na prvním místě a bez zaměstnanců nic nepůjde.
Napsáno:červenec 2018

mám pravidelně peníze na účtu,mám nějaké výhody (obědy, příspěvek na penzi)
1) trošku lepší přístup k dělníkům (nejenom vyhrožovat "však tady nemusíte být") 2) umožnil bych zaměstnancům odkoupit nepotřebný materiál ( IBC kontejnery atd.)
Z oddělení:Nákup
Napsáno:červenec 2018

Zě investuje do rozvoje a nestagnuje na trhu.
Velmi chaotické IL6S a přehršel různých papíru na všechno možné bez ohledu na možnost zvládnutí pracovních povinností osob, které jsou zaneprázdněny tak že se všechno rozdělá, ale nic nedokončí pořádně. Hlavně slepota jak a kde budeme pracovat v budoucnu – ohlížení se spíše za sebe. Spoustu kariéristů kteří nemyslí v blaho firmy ale o svůj postup a svoje výsledky po dobu své funkce.
Napsáno:červenec 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Mondelēz International?