Více stmelovat kolektiva utužovat vztahy jednotlivých teamů - team buildingy a pododobné akce. Je důležité,aby zaměstnanci byli spokojeni v kolektivu, ve kterém pracují a navzájem se znali i po jiné než jen pracovní stránce.
- chybí rozvoj zaměstnanců
- dodržovat pracovní dobu (life balance) - snížovat přesčasy
- zaměstnavatel si nevychovává odborníky - častá fluktuace lidí.
- na některých úrovních chybí předávání informací
není výchová odborníků - není metodické vedení z vyšších pozic, neodbornost na vyšších pozicích- myslím tím oddělení nadřazena závodu, nedostatek odborníků ve výrobě
Mám to relativně blízko do práce, jinak nic co by stálo za zmínku.
Měli by se začít zaměřovat na důležité věci. Místo toho se vše měří na počet tabulí.. Stav závodu dokonale charakterizují dveře od pánských toalet u jídelny.
U každé připomínky se snaží vyjít vstříc a zlepšit, lidé se snaží problémy řešit a ne je jen odsouvat. Nejvíce si cením dobrého kolektivu.
Určitě by šlo o investice do vzdělávání a moderních technologií nejen na linkách, ale i v jiných strukturách společnosti. Také větší ochotu spolupracovat s místními dodavateli, kteří se dokáží přizpůsobit našim specifickým potřebám.
Použití těch nejmodernějších technologií, čisté prostředí, výrobky spojené s emocemi, férové a jasné firemní hodnoty, schopnost ocenit a oslavovat úspěch a také zaměstnávat lidi skutečně oddané své práci.