Na Bidli oceňuji super partu kolegů, na které se mohu obrátit a můžu jim důvěřovat, širokou škálu benefitů pro všechny pracovní pozice a hlavně přístup ke klientům - vždy se dá najít řešení tak, aby každý klient odcházel spokojený :)
Důležité je pro mě i to, že jako matka předškolního dítěte můžu práci velmi dobře skloubit s osobním životem!
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Flexibilní pracovní doba, možnost vzít si dítě na pracoviště, nebo ho dát do firemní ho koutku s chůvou klidně na celý den :)
Netradiční benefity
Posilovna ve firmě, dětský koutek, masáže, solárko, každý den snídaně zdarma a obědy za velmi nízké ceny.
Volná pracovní doba, vedení a přístup vedení, možnost samostatnosti a volit vlastní cestu, super kolektiv a kolegové co Vás umí podržet, možnost spolupráce s ostatními divizemi
Nejvíce mě mrzí rozdílný přístup mezi odděleními a minimum benefitů ( spíše žádné ) . Vedení ve své vytíženosti nemá moc čas na zaměstnance ( občas zdlouhavá i komunikace ) .
Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina Bidli holding, a.s.?
V Bidli panuje skvělá atmosféra. Kolegové jsou nápomocní, užijeme si spoustu legrace a přitom dodáme klientovi kvalitní servis a splníme jeho sen o bydlení.