Skupina Bidli holding, a.s. image

Skupina Bidli holding, a.s.

Činnosti v oblasti nemovitostí, finance a poradenství
Firemní atmosféra v kostce

Celková spolupráce81 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

75 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 5441 %
Za moji práci mě platí slušněříká 3023 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 2419 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 97 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 1512 %
Zaměstnanci doporučují
Pružnou pracovní dobu
doporučuje 78

Nikdo rigidně netvrá na dodržování pevné pracovní doby. Cítím se tu svobodně. Když potřebuju pracovat z domova na home office, není to problém. Když potřebuju odejít v 14.30, není to problém. A víte, proč to není problém? Protože není důležité trávit 8 denně ve všední den v práci, ale je důležité svůj úkol kvalitně odvést a odevzdat v termínu. Jestli ho udělám v sobotu ráno, ve středu ve 22.00, je na mě. A to se mi líbí, protože jsem pánem svého času.

Chci si přečíst další upřesnění od 2

Volnost a samostatnost
doporučuje 66

možnost práce z domova, kolik obchodů se podaří je jen na mě, když hodně záběru budou výsledky zcela jistě skvělé, co kdy a jak udělám je na mně

doporučuje 63

Firma nabízí kompletní služby ohledně bydlení

Rozmanitou práci
doporučuje 57

Pracovník si může vybrat z mnoha projektů, na kterých firma pracuje a zapojit se do nich.

Možnost kariérního postupu
doporučuje 55

Zaujala / nezaujala vás firma Skupina Bidli holding, a.s.?