Kolegové, Nadřízení, Atmosféra, Příležitosti, Volnost, Seberealizace, Naslouchání, Rozvoj, Prostředí
Někdy roztříštěnost - moc aktivit a oborů- ale zajímavých příležitostí!!! Nováčci co nevydrží tempo a myslí si že vše je zde zadarmo - pak pomlouvají a hledají chyby jinde.
Strašná firma, naslibují hory doly, pak jste jen položka v účetnictví. Každý si hrabe na svém písečku, ale tváří se, že mu na vás záleží. Dlouhodobě působící kolegové zašlapou do země každého, kdo se snaží vyrůst. Lézt do zadku nadřízenému je nutnost, jinak končíte.
Z pozice hypotečního poradce má Bidli skvělý produkt v podobě pohotovostního úvěru od Modré pyramidy. Tento produkt dává velký smysl při dnešní vysoké poptávce po nemovitostech na trhu.
Atmosféra ve firmě působí směrem zvenčí velmi přátelsky, uvnitř je však
realita jiná. Kolegové si podráží nohy. Tandemová spolupráce hypoteční specialista a makléř funguje pouze několika šťastlivcům a firma není schopna dostát svým slibům a makléře k hypotečnímu poradci po 6 měsících práce přidělit. Což když si uvědomíme, že Bidli je realitka, tak se jedná o velmi závažný problém. Neustále rozšiřování nových poradců mi nepřijde správné, stejně tak jako mluvit o hypotékách jako o možností
vydělat hodně peněz za krátkou dobu. Ve firmě se nedočkáte řádného zaškolení
na svou pozici – 2 dny školení v Praze na hypotéky je opravdu málo. Pokud
nastoupíte jako nováček do světa financí, prakticky nemáte šanci se udržet.
Platíte předražené příspěvky na kancelář, k tomu si platíte klasické
poplatky OSVČ a podpora ze strany firmy je nulová finančně. A aby toho
nebylo málo, provize z hypotečního úvěru je 30% za uzavření smlouvy a 70% až
poté, kdy klient peníze vyčerpe, čímž vzniká obrovský časový nesoulad ve
Vaší cash-flow. Celkově abych to tak shrnul, všichni se zde tváři jako
kamarádi, ale přitom si jedou sami na sebe. Po 8 měsících práce pro tuto
společnost se vracím zpět do bankovního sektoru, odkud jsem do společnosti
Bidli přišel.
Pružnou pracovní dobu
Firma nemá pevně stanovenou pracovní dobu. Jste OSVČ, tudíž kolik chcete práci věnovat je čistě na Vás. Manažer nestanovuje počet hodin, který se musí v práci strávit.