NAKIT, s. p.

IT/ICT

Jsme servisní organizací Ministerstva vnitra a strategickým partnerem státní správy. Zajišťujeme provoz a rozvoj kritické infrastruktury (policie, hasiči, zdravotníci), staráme se o bezproblémovou komunikaci jejích jednotlivých složek. Věnujeme se kyberbezpečnosti, která je zvláště v dnešní době zcela zásadní. Vytváříme webové i mobilní aplikace, které lidem usnadňují život. Pomáháme s efektivní komunikací během krizových situací. Pracujeme na projektech, bez kterých by stát nefungoval.

jistota práce během pandemie
nekompetentnost nadřízených nadřízený se vymlouvá na jeho nadřízeného a nic nedokáže rozhodnout sám neznalosti technologických i pracovních postupů stále nedodané potřebné nástroje
Napsáno:červenec 2021

Možnost přiučit se technologiím, se kterými jsem zatím neměl šanci se potkat. Zejména pak u zásadních projektů. Možnost zkrácené pracovní doby a týdne navíc u dovolené. Příjemný byl vlastní brandovaný hrnek po nástupu. Dobrá byla i jistota zaměstnání během COVID pandemie.
Nekompetentnost některých lidí, kteří namísto zajištění potřebných pracovních pomůcek dělají jen zlo.
Napsáno:červenec 2021

NAKIT, s. p. image 1
NAKIT, s. p. image 2
NAKIT, s. p. image 3
NAKIT, s. p. placeholder+9

Flexibilní pracovní doba, kolegové, naučím se novým věcem.
Pracovní prostředí, resp. budova, která nemá otevírací okna a má zastaralý klimatizační systém.
Z oddělení:Právo
Napsáno:leden 2020

Work life balance.
Politika podniku a množství nekompetentních osob.
Napsáno:říjen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti NAKIT, s. p.?
kolegové, poznal jsem opravdové parťáky
klientelismus

Protože ten kdo pracovní zkušenosti má, ve společnosti s takovou mírou "profesionality" managementu prostě pracovat nemůže. Management, který jsem měl možnost poznat, je vrchol nekompetence, neprofesionality, nevzdělanosti. Současně je zde hluboce zakořeněn klientelismus. Firma vnitřní strukturou působí velmi zmateně a na komerčním trhu by velmi rychle skončila.

Projekty nejsou jednoduché, ale lze je dodat.
Byla to práce 6-7 dní v týdnu.
Napsáno:leden 2019

Pravidelný a zaručený příjem (státní instituce), příspěvky fondu kulturních a sociálních potřeb (odbory), benefity - zkrácena pracovní doba (37,5 hodiny), týden dovolené a 3 Dick-day pro všechny (bez ohledu na odpracovana léta - nediskriminuji).
Management, chování kolegů.
Napsáno:duben 2018

Oceňuji především možnost práce z domu na plný úvazek. Dále také podílení se na práci na systémech, které denně využívá velká část občanů ČR.
Napsáno:prosinec 2025

Zajímavá práce, zajímavé benefity.
ne
Napsáno:listopad 2025

Dostal jsem kvalitní zaškolení, které ještě pokračuje. Opravdu mě seznámili se všemi projekty, ukázali způsob práce a postupy. Mohu dát návrh úpravy postupů a hned se diskutuje jeho použitelnost. Kolegové komunikují a jsou ochotni pomoci. Neslyšel jsem zatím odseknutí jako "nemám na tebe čas" a pod. Pokud čas opravdu nemají, rovnou řeknou, kdy se mi mohou věnovat. Firma se snaží používat co nejmodernější nástroje, aby se odstranilo papírové provedení.
Čerpání různých benefitů by mohlo být snazší. sharepoint a následné žádosti v jiném systému nejsou efektivní. Intranet a interní informační systémy by mohl být více sjednocené a to i vizuálně. Novou budovu! To, kde jsme nyní, mohlo být kdysi super moderní, ale nyní je to uživatelsky nepraktické prostředí.
Napsáno:listopad 2025
Zaujala / nezaujala vás firma NAKIT, s. p.?