NAKIT, s. p.

IT/ICT

Jsme servisní organizací Ministerstva vnitra a strategickým partnerem státní správy. Zajišťujeme provoz a rozvoj kritické infrastruktury (policie, hasiči, zdravotníci), staráme se o bezproblémovou komunikaci jejích jednotlivých složek. Věnujeme se kyberbezpečnosti, která je zvláště v dnešní době zcela zásadní. Vytváříme webové i mobilní aplikace, které lidem usnadňují život. Pomáháme s efektivní komunikací během krizových situací. Pracujeme na projektech, bez kterých by stát nefungoval.

Firemní atmosféra v kostce

NAKIT, s. p. placeholder+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

69 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 912 %
Za moji práci mě platí slušněříká 3544 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 2228 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 1013 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 45 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 42

NAKIT je státní podnik, nehrozí že za půl roku zkrachuje jako nějaký startup. Po roce dostanete smlouvu na dobu neurčitou.

doporučuje 33

Je mnoho ovlivňujících faktorů, pro výběr správných řešení, které v komerční sféře nebývají vůbec vnímány. To úkoly často zesložití.

Pružnou pracovní dobu
doporučuje 30

Není problém domluvit si změnu prac.doby například tak, aby vyhovovala dojíždění. Dále všechny profese, které mohou vykonávat práci z domova, mají možnost homeoffice, v některých případech takřka stoprocentní, tj. zcela bez dojíždění do kanceláře. Firma má pro toto dobře vyladěné procesy včetně mnoha nástrojů pro bezproblémovou týmovou online spolupráci.

doporučuje 30

NAKIT působí ve oblastech celého ICT spektra, takže možnosti výběru zaměření osobního rozvoje jsou takřka neomezené. Své zde naleznou lidé se zaměřením nejen na provoz systémů, jejich rozvoj, ale i lidé jejich hobby je kybernetická bezpečnost. Uplatnění najdou i lidé s obchodním, ekonomickým či právním zaměřením, pochopitelně ideálně směrovaným do ICT světa.

Práci, co dává hlubší smysl
doporučuje 28

Stav veřejné správy je ve stavu, kdy se netvoří příliš smysluplná, integrovaná a vzájemně se podporující řešení, ale spíše tzv. "každý pes, jiná ves". Když se člověk nechce vrhat do politiky, nemá moc šancí, jak tento nešvar ovlivnit. A zde, v Národní Agentuře, je právě ta možnost (nešpinit se politikou a věci veřejné pozvednout). Stačí chtít a mít to jako vyšší cíl - pak se dostaví i dobrý pocit. Ano, z pocitu se člověk nenají a výdělek je zde určitě jiný, než v komerci. Ale na druhou stranu, člověk nepotřebuje obalovat nervový systém tukem, aby zaháněl deprese a stres, takže nepotřebuje příjmy kdo ví jak vysoké, aby je pak proháněl žaludkem ;)

Chci si přečíst další upřesnění od 1

Zaujala / nezaujala vás firma NAKIT, s. p.?