Otevřený přístup, férovost, dají na podněty ze stran zaměstnanců, ať už se to týká zefektivnění procesů či pracovních nápadů, vřelost, neformální prostředí, kamarádství, nadstandardní péče o zaměstnance.
Zatím je to pořád trošku víc punk, ale pracujeme na tom.
Práci v týmu mladých lidí
V práci vládne přátelské neformální prostředí. Vzájemně se motivujeme nejenom k práci, ale i ke společné fyzické aktivitě (klikování, dřepování, ranní běhy, jóga, aj.), ať nesedíme v práci pouze u počítače. Jsme otevřeni nejrůznějším nápadům a nejnovějším trendům. Nebojíme se "think outside the box".
Netradiční benefity
Plně hrazená multisportka, 1x týdně jóga, jazykové kurzy, příspěvky na další vzdělání.
Férovost zejména integrity slova. Dále pak otevřeností a možnostem sebeuplatnění.
- Určitě se ve firmě vždy snaží najít nejlepší uplatnění jedince než jej vyměnit za nového.
- pracoviště kde se dá odpočinout a zdravé prostředí lidí co neintrikují.
skvělá firemní kultura,
možnost pracovat tak, jak mi vyhovuje (když chci na chvíli vypnout, je tu fotbálek, pohovka, jogamatky, hrazda, hudební nástoje, ...), možnost home office, podpora osobního i profesního rozvoje - cítím tu velkou vůli starat se dobře o zaměstnance.
Pracuji zde chvíli a zatím mi nic neschází a nevadí
Neformální pracovní atmosféru
V kanceláři není striktní dress-code, komunikace probíhá otevřeně, od nadřízených cítím vstřícnost a prostor pro sdílení zpětné vazby. V prostorách kanceláře je možné pracovat u stolu v hlavním prostoru, v odhlučněných buňkách, na terase, nebo kdekoliv jinde, kde mi v danou chvíli vyhovuje. Navíc je tu mnoho možností jak se odreagovat, když se nakupí stres a může se dost dobře stát, že si se svým šéfem dáte fotbálek.
To je snad první zaměstnavatel, kterému záleží na mém well-beingu.
Můžu si říct, co potřebuji a o všem jednat. Hned po nástupu jsem dostala příležitost nabýt nové znalosti na vzdělávacím kurzu, HR oddělení se pravidelně! zajímá, jestli jsem v práci spokojená a zda mi nic nechybí.
Neuvěřitelná atmosféra. "Práce koníčkem" zde není jen fráze. "Kolegové kamarády" jakbysmet.
Mnoho doplňkových aktivit kolem zaměstnání - sport, teambuildingy. Dobroty v lednici a skvělá káva v krásné kanceláři.
Komplikovanější práce s interními systémy - na zjednodušení se aktivně pracuje.
Skvělý kolektiv, přátelská atmosféra, krásné kanceláře, dobré finanční ohodnocení. Sympatická firemní kultura - fotbálek v kanceláři, všichni pravidelně klikují/dřepují během dne :)
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?