Nestabilní a neschopné vedení, časté změny lidí na různých pozicích, finanční nejistota, chaos a poslední rok špatná atmosféra, přehlížení problémů ve firmě
Prostředí firmy je toxické – chybí zde odborná kvalifikace i základní lidské a manažerské předpoklady. Místo reálné hodnoty a smysluplné práce staví firma svůj koncept na iluzích a klamavé komunikaci. Pokud přemýšlíte o spolupráci, buďte připraveni na zklamání – firma jich nabízí opravdu dost.
Většina kolegů je super a je radost s nimi spolupracovat, prostředí je moderní, atmosféra v práci je neformální a uvolněná, máme volné ruce ke kreativitě a je na každém, jak zodpovědně zafunguje v dynamickém prostředí.
Osobní vztahy mezi některými kolegy můžou způsobovat toleranci slabšího výkonu, nerovnosti v pozicích, chybějící informace a subjektivní přístup. Pokud se na tomhle zapracuje, bude to super.
Děkujeme za hodnocení. Věnujeme velkou pozornost tomu, aby byly vztahy na pracovišti založeny na profesionalitě a spravedlivém přístupu. Pracujeme na tom, aby byly všechny informace dostupné a aby byl přístup k zaměstnancům objektivní a transparentní. Vaše zpětná vazba nám pomáhá se neustále zlepšovat.
Pracovní růst
Důvěra
Otevřenost
Kreativita
Možnost říct svůj názor
Propad informací
Hodně skvělých nápadů, ale málo času na realizaci
Děkujeme za krásné hodnocení a plno plusů.
I na tomto se snažíme pracovat.
Chceme vytvářet prostředí, kde každý nápad má možnost být plně rozvinut a přinést maximální hodnotu. Avšak s nutností prioritizace, aby se právě toto již nedělo.
Ano, v rámci své pracovní pozice, která se za tři roky velmi obsahově - objemově rozrostla, jsem velmi rozšířila své profesní i jiné schopnosti.
Od samého počátku je problém s propadáváním informací - jak směrem z vrchu, tak odspodu. Chybí jasná obchodní strategie.
Děkujeme za komentář. Jsme rádi, že máte díky firmě příležitost rozšířit své profesní schopnosti.
Již jsme zahájili několik iniciativ zaměřených na efektivnější sdílení informací mezi jednotlivými úrovněmi týmů i managementu. Věříme, že už je to napříč firmou vnímáno a bude se nadále zlepšovat.