Líbí se mi volnost. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti velice oceňuji možnost pracovat z domova. S nadřízeným se dá domluvit i ohledně délky pracovní doby. Jsem velice spokojená.
Jsme moc rádi, že ti práce u nás dává volnost a pomáhá sladit ji s rodinou. Víme, že s malými dětmi to není vždy jednoduché – o to víc si vážíme, že to takhle zvládáš.
Flexibilita, možnost práce z domova a domluva s nadřízeným nejsou u nás jen prázdné pojmy – opravdu to podporujeme a fandíme tomu.
A pokud by ses někdy chtěla na chvíli zastavit i v kanceláři, budeme moc rádi. Osobní setkání potěší a pomáhají držet tým pohromadě. Ale samozřejmě záleží jen na tobě.
Díky, že jsi součástí týmu. Opravdu si toho vážíme – a jsme tu, kdykoli budeš potřebovat.
V Encallu pracuji cca 2,5 roku, a mohu za mě osobně říct, že spokojenější jsem ve svém profesním i soukromém životě nebyl. V oblasti energetiky dělám cca 9 let, a úměra mezi výkonosti a mzdou nebyla nikde jinde nastavena lépe. V celém Encallu panuje velmi pohodová atmosféra, a můžete se na všechny vždy obrátit a spolehnout. Dostal jsem hodně nabídek v oblasti obchodu za dobu co jsem v Encallu, ale nepřemýšlel jsem nikdy o odchod. Závěrem bych chtěl říct, že Encall je rodina, a jsem hrdý a rád ,že jsem této firmy součástí.
Ahoj a moc děkujeme za tvoji zprávu – číst něco takového je pro nás opravdová radost!!!
To, že po tolika letech v oboru vnímáš encall jako místo, kde je férově nastavený vztah mezi výkonem a odměnou, kde panuje dobrá atmosféra a kde se člověk může spolehnout na lidi kolem sebe – to je pro nás nesmírně cenné. Opravdu ti děkumeme.
Velmi si vážíme i toho, že jsi zůstal s námi, i když se objevily jiné nabídky. A ještě víc toho, že pro tebe encall není jen „zaměstnání“, ale něco, čemu věříš a co má pro tebe smysl. Přesně o to se od začátku snažíme – nejen budovat funkční firmu, ale i prostředí, kde je lidem dobře i po lidské stránce.
Díky, že jsi s námi – a že do toho dáváš tolik energie. Je to znát a má to velký dopad. Jsme opravdu rádi, že jsi součástí encall!
- nadstandardní finanční ocenění za práci
- práce z pohodlí domova i v kanceláři
- motivace skvělými bonusy
- milý přístup vedení, pohoda na pracovišti
Ahoj a moc díky za tvoji zpětnou vazbu!
Máme radost, že vnímáš nejen finanční ocenění a motivační bonusy, ale i možnost kombinovat práci z domova a z kanceláře. Snažíme se, aby si každý mohl nastavit práci tak, jak mu to vyhovuje – a zároveň věděl, že má kolem sebe oporu, když ji potřebuje.
Velmi nás těší i to, že zmiňuješ přístup vedení a celkovou pohodu na pracovišti. Právě vztahy, otevřenost a dobrá atmosféra jsou pro nás stejně důležité jako výsledky!
Díky, že jsi součástí týmu – moc si toho vážíme. A kdykoliv budeš cokoliv potřebovat, jsme tady.
Vstřícnost zaměstnavatele a individuální zacházení.
Moc děkujeme za tvoje slova!
Jsme rádi, že vnímáš vstřícnost a individuální přístup – snažíme se, aby se u nás každý cítil respektovaný a mohl pracovat tak, jak mu to nejlépe vyhovuje.
Věříme, že právě v osobním přístupu a vzájemné důvěře je základ dobré dlouhodobé spolupráce a budování něčeho velkého!
Díky, že jsi součástí týmu – vážíme si toho.
Oceňuji přístup zaměstnavatele pokud jde o flexibilitu v rámci pracovní doby a home officu. Přestože tu nejsem dlouho, ověřila jsem si, že můj výdělek je přímo úměrný mému výkonu a je opravdu nadstandardní. Nároky na výkon nejsou malé, určitě to není práce pro lidi, kteří si chtějí jen odsedět pracovní dobu a nijak zvlášť se nesnažit. Když je snaha, jsou výsledky, je ocenění a je nadstandardní výdělek.
Je potřeba počítat i s prací v odpoledních hodinách a večer a přizpůsobit se klientům, což je občas náročnější na skloubení s osobním životem a rodinou, ale s tím jsem počítala.
Ahoj a moc děkujeme za tvoji zpětnou vazbu!
Vážíme si toho, co píšeš – že vnímáš férový přístup, prostor pro flexibilitu a to, že se snaha a nasazení u nás opravdu promítají do výdělku. Snažíme se, aby to fungovalo spravedlivě pro každého.
Zároveň si uvědomujeme, že tahle práce není jednoduchá a není pro každého – ale pro ty, kteří chtějí růst, pracovat na sobě, rozvíjet se a posouvat dál, může být opravdu naplňující. A moc nás těší, že to tak cítíš. A stejně tak dalších našich více než 100 kolegů :-)
A děkujeme i za poznámku k večerní práci – naprosto chápeme, že skloubit práci s osobním životem a rodinou může být náročné. Víme, že to občas bere hodně energie a vyžaduje dobré plánování. O to větší máme respekt k lidem, kteří to tak hezky zvládají.
Díky, že jsi součástí týmu. Opravdu si toho vážíme.
Práce mě baví a jsem spokojená, že konečně je na trhu někdo kdo chce chce skutečně zákazníkům pomoci , slušně a bez nátlaku a lidé nám pak důvěřují a sami se na nás obrací s pomocí
Více skvělých a spolehlivých kolegů
Ahoj a děkujeme za tvoji zpětnou vazbu!
Moc nás těší, že tě práce baví a dává ti smysl – to je pro nás to nejdůležitější. Tvoje slova o tom, že tu konečně někdo chce opravdu pomáhat lidem férově a bez tlaku, pro nás hodně znamenají. Právě tohle je jádro našeho přístupu, něco co máme hluboko a pevně v našem firemním DNA – říct klientovi všechno srozumitelně, otevřeně, a nechat rozhodnutí na něm. A když se pak lidé vrací a sami nás doporučují dál, je to pro nás největší potvrzení, že to děláme správně!
Souhlasíme i s tím, že skvělých a spolehlivých kolegů není nikdy dost 😊 Neustále hledáme nové posily, které zapadnou do týmu jak lidsky, tak profesně – a když se někdo takový přidá, je to vždycky radost.
Díky, že jsi s námi – a díky i za tu důvěru, kterou do toho dáváš každý den. Vážíme si toho.
Na encallu mě nejvíc baví super parta lidí, otevřenost i fokus na klienta. To, co děláme, má i vyšší cíl než jen vydělat prachy. Lidičky, co zde pracují jsou milí a vždy mi poradí, i když je vyruším uprostřed něčeho důležitého. V encallu se tvrdě maká, ale také je tu legrace. Work hard, play hard. Vychází mi vstříc, když si potřebují zařídit osobní věci.
encall ma velké cíle a také hodně priorit...které se dost často mění.
Ahoj a moc díky za tvoji zpětnou vazbu!
Tvůj komentář nám udělal velkou radost – nejen proto, co v něm říkáš, ale i jak to říkáš. Je vidět, že to, co děláme, bereš opravdu vážně, ale zároveň s nadhledem a lidskostí – a to je kombinace, kterou si moc přejeme udržet!
To, že tě baví parta lidí, otevřenost a smysl naší práce, je pro nás obrovsky důležité. Děláme to tak, jak bychom si přáli, aby někdo pomáhal i nám – s respektem, férově a ne jen “pro výsledek”. A jsme rádi, že tu máme lidi, kteří to cítí stejně.
Souhlasíme i s tím, že encall není místo, kde se nic neděje :-) Cílů máme hodně a někdy se priority skutečně mění rychleji, než bychom sami chtěli. Je to daň za to, že rosteme a hledáme nové cesty – zároveň ale víme, že v tom musíme být srozumitelnější a lépe komunikovat, co, proč a kdy se mění. Budeme na tom dál pracovat a díky, že nám to říkáš.
A moc díky, že jsi v tom s námi. Za to, co dáváš týmu i klientům – i za tu legraci mezi tím. Vážně si toho vážíme.
Firma plná nadšených a pracovitých lidí, která má rozhodně budoucnost. Na všem se dá domluvit a jednání je fér pro obě strany.
Ahoj a moc díky za tvoji zpětnou vazbu!
To, co píšeš, nás opravdu těší – mít kolem sebe partu nadšených a pracovitých lidí není samozřejmost, moc dobře to víme a moc si toho vážíme a jsme rádi, že to takhle vnímáš i ty.
Díky i za slova o férovém přístupu a možnosti se na všem domluvit – právě otevřenost a vzájemná důvěra jsou pro nás základ. A slyšet, že to funguje i z druhé strany, je pro nás ta nejlepší zpětná vazba.
Díky, že jsi součástí týmu – těší nás, že v tom "jedeš" s námi :)
Učení novým věcem, osobnostní rozvoj, možnost práce na HO, přístup vedení, možnost finančního bonusu, rozmanitá práce
prozatím nic
Ahoj a moc díky za tvoji zpětnou vazbu!
Jsme rádi, že u nás vnímáš možnost se učit, rozvíjet a zároveň mít prostor pracovat flexibilně – ať už z domova, nebo v kanceláři. To, že tě baví rozmanitost práce a cítíš podporu i ze strany vedení, je pro nás důležité slyšet.
Díky i za zmínku o bonusech – snažíme se, aby byl u nás férově nastavený vztah mezi tím, co člověk do práce dává, a co z ní získává.
A jsme moc rádi, že zatím nevnímáš nic negativního – kdyby se přece jen někdy něco objevilo, určitě dej vědět. Otevřená komunikace je pro nás základ.
Díky, že jsi s námi. Vážíme si toho.
Fajn kolektiv, férovovost a upřímnost. Perspektiva
Ahoj a díky moc za tvoji zpětnou vazbu!
Krátké, ale pro nás hodně silné sdělení – fajn kolektiv, férovost, upřímnost a perspektiva. Přesně tohle se snažíme dlouhodobě držet a budovat.
Jsme moc rádi, že to tak vnímáš – a ještě raději, že jsi toho součástí. Dává to smysl.
Díky, že v tom "jedeš" s námi :) Vážíme si toho.