Spokojen jsem nebyl s ničím. Práce byla plná stresu, plísně a dřiny. Zaměstnavatel nebyl schopen zařídit potřebné náčiní na údržbu automatů a celkově se nezajímal o efektivní organizaci práce ...
Vše je s manažerem na domluvě, ale záleží na tom, kterého máte. Jsou vidět posuny kupředu. Není problém pomoci druhému. Relativní klid na práci.
Některé rozhodovací procesy jsou příliš zdlouhavé. Když už se něco rozhodne, nedomýšlí se, co to způsobí v dalších procesech. Je to způsobeno tím, že se nikdo neptá zaměstnanců na jejich názor a jednoduše se to tak udělá. Velmi často se stane, že tyto důležité informace nedoputuje ani k těm, kterých se to týká.
Určitě by bylo potřeba zapracovat na nevraživosti mezi odděleními. Rozděluje se na my a oni. Dále zapracovat na zlepšení komunikace mezi všemi. Nízké zaměření na výsledky (a nejenom u obchodníků) - velmi často se o problému jen mluví, ale neřeší ho, který se následně odrazí na kvalitě služeb zákazníka.
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?