77 hodnocení s 55 komentáři
Nejužitečnější komentář
Vedli mě na úrovni brigádníka - studenta, který nesmí, ač má s problematikou větší zkušenosti než oni, do ničeho mluvit. Když jsem se o to pokusil, nepochopili, neznali, chtěli dokázat, že jsem neschopný. Nebylo se ke komu odvolat, protože vedoucí byla kamarádkou a dlouholetou spolupracovnicí nadřízené vedoucí a tak dále. Výše by člověk nenašel už vůbec pochopení, protože šlo o naškrobené akademické prostředí a činnost, kterou jsem vykonával, byla jen jakýsi přívažek. Důležitá byla čísla, počty a pokud měl člověk jiný kvalifikovanější názor, odkádrovali mě a už se to se mnou vezlo. Ještě bych snad uvedl, že řešení nějakého úkolu, pokud jste obyčejný zaměstnanec, je nepřekonatelný problém hlavně co se týče spolupráce mezi odděleními. Z obyčejné věci, která by se někde jednoduše vyřešila, vysvětlila, je problém, který se téměř nedá vyřešit. Každý si hlídá teplé křesílko, svůj píseček ... Karlova Univerzita je však velký moloch - jinak je to na Rektorátu, jinak je to na fakultách a záleží na kterých. Opakuji, že se vstřícností MFF jsem byl 15 let spokojen!
Pracoval u zaměstnavatele:více než 10 let
doporučuje 30
doporučuje 26
Příležitost využít cizí jazyky
doporučuje 20

Provozovatel Atmoskop.cz, LMC s.r.o. společně s dalšími společnostmi z jeho obchodní skupiny, budou jako společní správci uchovávat vámi zadaný e-mail, abychom vám na něj mohli posílat nabídky nových pozic a/nebo hodnocení této firmy. Nastavení těchto e-mailů můžete spravovat ve svém účtu na Atmoskopu. Zobrazit více | Podmínky Atmoskop.cz

Zaujala / nezaujala vás firma Univerzita Karlova?