COMFORT FINANCE GROUP

Primárně s unikátní kulturou připomínající příjemné prostředí rodinné firmy, jež se kombinuje s jistotami a možností rozvoje ve velikém a stabilním korporátu. S citlivostí k soukromému životu, proaktivní snahou vyjít vstříc, a motivačním přístupem.
Nikoliv.
Napsáno:srpen 2023

Velice oceňuji propojení projektů z různých oblastí (obchod, právo, IT, marketing), skupina CFG se dále rozvíjí jako fintech firma, což je pro mě přitažlivé. Dále jsem rád za dobré benefity - občerstvení na pracovišti (skvělá káva, ovoce a zelenina), VIP sedadla v O2 aréně, Multisport karta, dostatek dovolené.
Někdy rušnější pracovní prostředí, ale v budoucnu bude snad vyřešeno stěhováním do modernějších prostor.
Napsáno:srpen 2023

Sledujeme nejnovější trendy a když dávají smysl, hned implementujeme pro zlepšení procesů, takže žádné legacy technologie Přátelský mladý kolektiv Pěkná řada benefitů Práce plánovaná na kapacity týmu – tedy žádný nadměrný zbytečný stres (ale zase žádné flákání!) Některé z produktů jsou interní, takže feedback k práci máš hned 🙂 Všichni mají možnost se posouvat rychle dopředu
snažím se něco vymyslet, aby to neznělo až moc pozitivně, ale asi nic není…
Napsáno:srpen 2023

Dobrý den, pro mě je důležitý kolektiv a HR oddělení vybralo skvělý team lidí. Po pracovní stránce jsem se hodně naučila a pořád učím nové věci, to byl můj záměr. Benefity ve firmě jsou dalším plusem.
Žádná nespokojenost
Napsáno:srpen 2023

Káva a ovoce na pracovišti byly super. Lidé z ostatních oddělení byli také příjemní. Nebyla kromě výjimek vyžadována práce o víkendech. Z kanceláře je pěkný výhled. Otevřenost k tomu zaměstnávat cizince.
Žádný prostor pro osobní a profesní růst. Neochota implementovat nové technologie. Absence seniorního člena týmu. Vedení hodně zaměřené na projekt management s minimálním povědomím o IT. Dress code i v IT oddělení. Upřednostňování (fulltime) práce na DPP a neochota zaměstnávat na HPP. Nedodržování doporučení vlády během korona krize (žádný home office). Nenabízejí flexibilní pracovní dobu, i když to na pohovoru slibují :)

Možnost práce při studiu
Firma zamestnava spoustu studentu a je to dopra prace jako privydelek pri studiu, protoze firma preferuje DPP a brigadniky a umoznuje zkracene pracovni hodiny nebo praci jen nektere dny v tydnu.
Napsáno:květen 2021

U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma COMFORT FINANCE GROUP?