Firma se zaměřuje na produktivitu vývoje, taky se často přebírají od jiných firem projekty, která jsou neúspěšné nebo hoří. Očekává se velmi rychlá orientace v novém prostředí a vysoké nasazení. Sice dostanete veškerou podporu, ale i tak to je turbulentní a nic pro lidi, kteří si potrpí na svůj klídek a pohodičku.
Uplatnění pro starší 50 let
Přistupuje se ke všem stejně. Nikdo věk neřeší, neřeší se ani úroveň seniority. Vedení zajímá jen poměr cena/výkon.
Nejspokojenější jsem s pocitem svobody. Remote tým, setkání podle potřeby, individuální kontakt, pracovní doba zcela volná.
Chybí mi větší důraz na technologie. Firma je dnes soustředěná hlavně na rychlost a spolehlivost dodávky a záměrně se vyhýbá neprověřeným cutting-edge řešením.
S čím jsem nejvíc spokojený? Těžké vybrat jednu věc. Nevím, je to taková kombinace rychlosti, energie a přitom neformálního prostředí, zároveň ale profesionálního přístupu. Vyhovuje mi to.
Je to tu fajn. Platí slušně a dávají mi prostor. Někdy trochu divná atmosféra.
Málo divné atmosféry.
V podstatě jde o poměr cena/výkon. Firma vás vezme i bez zkušeností, když požadujete plat přiměřený vaší produktivitě (tedy ne moc velký). Mají zájem i o studenty při škole.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Rodiče s dětmi nemají problém dohodnout si pracovní dobu jak budou potřebovat, včetně práce z domova. Děti v kanceláři taky nejsou na obtíž.
Zdravé cashflow, tedy platí pravidelně a bez problémů. Rychlé domluva, individuální. Na nic si nehrají - super uvnitř, ne až tak navenek :-)
Přímočarost jednání vedení nemusí být každému po chuti. Naráží na to u určitého typu zákazníků, co si potrpí víc na tanečky než na výkon. Ale jinak oukej, nevidím nic zásadního.
Možnost práce při studiu
Dá se domluvit bez problémů, firma bere stážisty ráda.