Nejvíce jsem spokojena určitě s přístupem. Na lidi ve společnosti, počínaje vedením celého holdingu až po kolegy na nižších pozicích jsou všichni na stejné vlně, všichni se podporují a navzájem si pomáhají. Když si člověk neví s něčím rady, stačí se zmínit a vždy se najde někdo, kdo pomůže, poradí. Jsem opravdu moc ráda, že jsem součástí této firmy a věřím, že to tak i zůstane ideálně napořád. Jsem ve firmě opravdu šťastná.
Nic si nevybavuji. Je to možná divné, ale od systému, přes servis až po komunikaci je vše perfektní.
Napsáno:únor 2024

Zde mají zatím nejpropracovanější software na sběr dat o klientech (elektronickou analýzu) se kterým jsem se kdy setkal/a.
Systém zaškolení.
Napsáno:leden 2024

velmi zajímavé finanční ohodnocení, nadstandardní zaškolení, pomoc s adaptací nejen mě, ale i lidí, které přivedu já. Super nástroje (srovnávače, metodiky...)
Napsáno:listopad 2021

Pracuji jako finanční poradce, takže na živnost. Do začátku je skvělé jít na takovou pozici alespoň s nějakými znalostmi o finančním trhu a s nějakou vlastní finanční rezervou, byť 4Fin nabízí na začátku benefit v podobě částky na rozjezd. Jste sami vlastním pánem, obrovská možnost seberozvoje. 4Fin garantuje vlastnictví klientského kmene. Nikdo z nadřízených mi nikdy nemazal med kolem pusy a nesnažil se mi práci zidealizovat. Určitě oceňuji poměrně slušné provize. V rámci vzdělávání nabízí firma spoustu možných kurzů, ať už zdarma či placených. Firma samotná je na trhu relativně krátce, ale dokázala si vybudovat velké zázemí. Dost si zakládá na férovém poradenství, spíše než na životní pojistky apod. je zaměřená spíše na majetkovém poradenství (investice).
Člověk musí počítat s tím, že pracuje na OSVČ. Je svým vlastním pánem, ale nemá pochopitelně zaručený jakýkoliv příjem. Práce není rozhodně vhodná pro někoho, kdo se nedokáže bavit s lidmi (ať už po stránce obchodní, tak i v životě). Lidé vám pravděpodobně do kanceláře sami od sebe nepřijdou, je vhodné umět navazovat přirozeně kontakty. Pokud se s nikým neznáte a s nikým nebavíte, určitě právě pro vás vhodná není. Co se týče jaké přímo nespokojenosti, určitě by firma mohla zapracovat na svižnějším startu nováčků. Nejvíce to jde cítit na zasílání přístupů k partnerským společnostem, kdy to někdy několik dnů, či týdnů trvá. Je to dost možná ale jen určitá daň za nováčkovství na trhu, která se může celkem snadno napravit.

4Fin si zakládá na férovém finančním poradenství, tudíž konzultanti často táhnou za jeden provaz, radí si, pomáhají, a hlavně se snaží myslet proklientsky.

Rozmanitou práci
Na pozici finančního poradce by měl být člověk schopný si obvolat klienty a pozvat si je k sobě na schůzku, jednat s institucemi ohledně smluv, produktů, slev apod. Musíte se naučit organizovat si svůj čas a co kdy budete dělat. Jde o dost administrativní práci, pokud nemáte zrovna k ruce asistentku - což na začátku moc lidí nemá. Zároveň člověk musí sledovat neustále trh, protože vzhledem k počtu institucí se často něco mění a upravuje, takže je fajn sledovat novinky v produktech. Jde o práci s klienty, takže žádná schůzka není dvakrát stejná.
Napsáno:duben 2021

Flexibilní pracovní doba Benefity jsou pouze pro finanční poradce, pro asistenty/asistentky mnoho benefitů není.
Napsáno:květen 2020

Otevrenost, Mnoho moznosti pro zlepsovani odbornych i soft, podpora, zpetna vazba, atd.
Nic duleziteho
Napsáno:červen 2025

Přátelská atmosféra. Krásné pracovní prostředí Centrály. Perfektní eventy jak pro síť, tak pro zaměstnance. Dárky a pozornosti od managementu.
Jednotky mezilidských vztahů, nic dramatického.
Napsáno:leden 2024

U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma 4fin Better together, a.s.?