Kostal, ako zamestnávateľ je výborný.
Nadriadený aj kolegovia sú super.
Benefity, ktoré ponúka mi vyhovujú.
Čas na prácu aj súkromie.
Spoločenské akcie na utuženie vzťahov.
Ešte sa mi nestalo, že by som sa netešila do práce :)
Svoju prácu aj kolegov mám veľmi rada.
Kostal, ako zamestnávateľa chválim aj mimo dotazník spokojnosti :)
Zatiaľ som neprišla na nič, svoju prácu mám naozaj veľmi rada a do práce sa každý deň teším :)
Ve firme jsou sikovni lide ve vyvoji. Zajimave produkty a technicke vyzvy.
Velice spatne planovane projekty. Ocekavaji se prescasy - oddeleni podvolantovych jednotek neumi planovat s realitou. Za vsim je process a 85proc casu se resi metriky a proces a 15proc casu se vyviji. Ve firemni kulture je bezne lidi pretezovat. Firma dost setri na zamestnancich a nema temer zadne benefity. Na trhu prace mi prijde nekonkurenceschopna.
Vývoj celého systému a jeho domén převážně na jednom místě.
Ucelené projekty v rukou naší pobočky od akvizice po dodání.
Firma dokáže dlouhodobě udržet a motivovat zaměstnance a zároveň přijímá i nové.
Při naší velikosti a růstu by některé úkony a procesy mohly být automatizovány. Věřím, že postupně budou.
Práci, co dává hlubší smysl
Firma vyrábí užitečné produkty, s některými z nich přichází velká část světového obyvatelstva pravidelně do kontaktu. Zaměstnanec má možnost velkou měrou přispět k úspěchu společnosti, na jeho názoru i směru zde záleží.
Kostal Engineering CR je součástí světového koncernu o téměř 20000 lidech.
Produktová portfolia firmy Kostal jsou dobře vyvážená - zasahují nové oborové segmenty (např. elektromobilitu, energy management) a zachovávají tradiční (podvolantové moduly, kontaktní systémy).
Kanceláře kousek od dálnice, autobusů a metra, k tomu ještě parkoviště pod budovou
Skvělá kantýna v budově
Příjem zahraničních pracovníků
Flexibilní pracovní doba
Slušný firemní počítač / mobil
Možnost vlastního pracovního místa
Zrnková káva na pracovišti
Možnost odkoupit bývalý firemní počítač
Rovnocenný přístup
Občas kvalitní školení
Není potřeba tolik udržovat PC, vše je centralizované
Alespoň většina standartních benefitů
Pohodlná židle v kanceláři
Nižší mzdy častečně zachraňují skromné bonusy
Většinou dobrý kolektiv
Je tu teplo a sucho
Vhodné pro absolventy
Ošklivé a depresivní kanceláře se špatným odhlučněním
Open-space
Byrokracie
Korporátní prostředí a fungování firmy
Obtěžující šetření peněz úplně na všem
Platy pod statistickým a inzerovaným minimem
Obtěžující centralizovaná administrace počítačů, někdy brzdí a omezuje práci
Neochota investovat do pracovních prostor a inovací
Používání zastaralých nebo nepodporovaných administračních nástrojů a neochota je vyměnit
Občasná nutnost koupit si nářadí a pomůcky z vlastních peněz
Částečně formální atmosféra
Častý nedostatek práce
Člověk se musí naučit spoustu věcí, ale minimum z toho se mu bude hodit i v jiné firmě
Spokojenost zaměstnanců není na prvním místě a firma se nesnaží udržet si zaměstnance
Satisfakce z odvedené práce není moc velká
Administrativa a potřebné úsilí disproporciálně převyšuje reálně vyprodukovanou práci
Výjimečně jazyková bariéra (němčina, čínština)
Občas je chaos i přes kostnatý “metodický” přístup
Většina rozhodnutí je řízená ze zahraničí a z ČR se toho moc nedá ovlivnit
Nízká míra transparentnosti a otevřenosti
Jídelna a zasedačka v jednom
Nádobí je nedostatkové zboží, hlavně to na pití
Většina zaměstnanců je spíše frustrovaná nebo vysátá
Meetingy se konají od stolu a kvůli tomu v open-space buď špatně slyšíte druhou stranu, nebo se nemůžete soustředit na práci tak dobře
Je tu prostor pro zaškolení a spousta juniorů nebo mladých lidí už tady je. Ikdyž je pravda, že zkušených lidí je v některých oblastí jen pár. Zdá se, že hodně dobrých lidí odešlo.
Práci v mezinárodním prostředí
Člověk tady velmi často musí mluvit anglicky, nebo německy. Tomu se skoro nedá vyhnout. Čínština zatím není tak potřeba.
Z oddělení:Výzkum, vývoj