Laxnost vedení pokud se jednalo o problémy dělníků.
Téměř nulový respekt ke svým kmenovým pracovníkům (lidem kteří tam pracovali 10-20 let se dostávalo téměř stejného respektu, jako nově nastoupeným.)
Špatná volba některých Team leadrů/Kontrola kvality a dokonce i vyšší pozice jako Supervisor a další.. stačí jedno slovo: Nepotizmus.
Ano, samozřejmě tam jsou i velice kompetentní lidé na výše uvedených pozicích, ale pokud ti schopní budou ignorovat ty problémové jedince kteří nejsou schopni vykonávat svou práci a neupozorní na ně, tak má tato firma zaděláno na veliký problém.
Malý zájem českých pracovníků nutí firmu více přijímat cizince a mnohdy cizince kteří neznají základní hygienická pravidla.
Vztahy na pracovišti jsou vlivem vedoucich pracovniku kulantně řečeno velmi mizerné.
Problematika vyroby je rozsahla a vlivem zakaznika jste nuceni byt velmi flexibilni. Stale se setkavate s novymi vyzvami a terminy realizaci jsou cim dal tim kratsi. Magna ma velmi bohaty program školení a do svych zamestnancu investuje.
Oceňoval jsem vstřícný přístup kolegů s řešením pracovních problémů.Ochotně poradili. Vedoucí pracovníci absolutně neprofesionální.Ruka ruku myje.Jen slibovali a skutek utek.Nabízejí benefity např.příspěvek na penzijní připojištění a nárok máte až po dvou letech.Dobrý plat ne za dobré výsledky ale jak je kdo kamarádem s vedením.Jinde vám dají určitě více a budou si vás více vážit.
Sliby a jenom sliby.Navýšení platu neexistuje.Každej ve vedení si hrabe na svém písečku a zodpovědnost hážou jeden na druhého.Absolutně neprofesionální.
Na uvedeném podniku lze obdivovat pouze to , že ještě vůbec funguje . Z jednoho z dobrých závodů v kraji se během krátkého času stalo panoptikum zoufalství a diletantismu. Kdo nevěří - atˇtam běží , opravdu , budete žasnout !
S e způsobem, jaký je veden podnik
Vůbec nezáleží na tom , co ten , nebo onen člověk umí nebo zná , důraz se klade na to , jak se umí tvářit . Odborníka při přijímacích pohovorech nepoznají , ani kdyby byl natřený na červeno . Každý diletant, který má bytˇ jen trochu hereckého nadání tam získá pozici , třeba i na velmi vysokém postu. Povrchnost a vytváření iluze - to je současné krédo podniku . Skutečný odborník zde dlouho nevydrží , nebotˇ ho jeho ostatní ,, kolegové " ( kteří o výkonu práce na jim přidělené pozici, neví vůbec nic ), docela jednoduše překřičí . Není divu, v jiném podniku by se na svých vedoucích pozicích dlouho neudrželi .
firemní strategie - pracovat do úplného vyčerpání, neustálý tlak na plnění norem, jinak srážky ze mzdy, i když to bylo nezávisle na mně - např. chybějící materiál
Zaujala / nezaujala vás firma Magna Automotive (CZ) s.r.o. - centrála?