Je skvělé, že firma pracuje na zaškolování nováčků od nuly a navíc v dovednostech jako je timemanagement, prezentační dovednosti a komunikace. Pro mě je každá tato oblast extrémně důležitá do života a využitelná v každém prostředí. Jsem ráda, že i přes mé nulové zkušenosti se mi každý věnoval a poradil s čímkoliv jsem potřebovala.
V začátcích toho je mnoho k naučení, takže to rozhodně není pro netrpělivé lidi, kteří chtějí mít všechny zkušenosti posbírat za týden. Také je třeba, aby si člověk rozšiřoval vědomosti a dovednosti i když zrovna není přímo v práci.
Intenzivní každotýdenní vzdělávání zdarma. Mnoho úspěšných lidí jako inspirace (externí školení, atd.). Možnost rozvoje v několika oblastech-práce s lidmi, komunikační dovednosti, prezentační dovednosti, technické znalosti, time managment, manažerské dovednosti. Garantovaný kariérní růst. Nadprůměrné ohodnocení. I při studiu jsem schopný si na částečný úvazek vydělat to, co lidé v jiných pracích na full time :)
I když i já sám jsem spíše introvert, šel jsem do toho s tím, že se zlepším v komunikaci s lidmi (což se mi i splnilo), nicméně pro lidi, kteří by to zlepšit nechtěli, by to nemuselo být to pravé.
HVLD mě naučilo dát svému životu jasný cíl. Dnes už zde nepracuji, ale naplno podporuji vizi této firmy. Je skvělé, že v dnešní době existuje firma, která si tak výrazně zakládá na kvalitě. Byla to skvělá zkušenost a jsem ráda, že mohu zůstat nadále klientem. Na skvělý pracovní kolektiv vzpomínám dodnes.
Tato práce není pro někoho, kdo nerad komunikuje s lidmi a je stydlivý, jako já. Ale pokud člověk vytrvá, tak věřím, že to stojí za to.
Různorodá práce, která byla pro lidi, kteří chtějí na sobě pracovat, vyvíjet se.
Ovšem práce hodně časově náročná.
Spokojenost s nadstandartním ohodnocením, smluvně daným kariérním růstem a plánem, obsáhlým školením a dalšími firemními akcemi.
Firemní teambuildingy, porady a oceňování spolupracovníky za odvedenou práci.
Spoustu věcí, které nezazněly na pohovoru nebo ve smlouvě, pak člověk je překvapený.
Práce na OSVČ - takže i různé platby a poplatky firmě. Školení spíše o víkendu, takže člověk má třeba jeden den volno. Nesmíte mluvit s kolegy o práci a dělat nic jiného než Vám řekne vedení a pokud trochu vybočíte, hned je to Vaše chyba a proto Vám to nejde. Až je to kolikrát nepříjemné a dostáváte se do stresující situace.
A když se řekne flexibilní pracovní doba, i to tak nefunguje. Více méně Vám to "naordinují" a musíte poslouchat více než zaměstnanec.
Hodně o náboru dalších lidí, abyste se vůbec mohli dostat, tam kam chcete - sice to nemusí trvat 10-15 let, jako v klasickém zaměstnání, ale trvá to podle Vás, a podle toho, kolik najdete lidí.
Možnost kariérního postupu
Kariérní postup je smluvně daný. Je jenom na Vás, jak chcete rychle povýšit a mířit vysoko. Člověk nemusí čekat 10-15 let na povýšení, jako v zaměstnání, a třeba se kolikrát také nedočká.
Ovšem, zadarmo to není. Je k tomu spoustu práce a také hodně lidí, kteří sháníte pod sebe.
Skvěle zaučí. Člověk, který se pohybuje úplně v jiném oboru, má šanci a příležitost se dostat k této práci, naučit se spoustu nových věcí. Ze začátku je nával informací, obrovské školení, kde se dozvíte spoustu nových informací o společnosti a detailně i o náplni práce.
Takže člověka dokážou naučit úplně od nuly, pokud ten člověk chce na sobě pracovat.
Výborný kolektiv, všichni se navzájem motivují, hodně jsem se během spolupráce naučila, jak už o oboru, tak v osobním rozvoji. Flexibilní pracovní doba, pro mě je důležitá možnost skloubení s koníčky, školou a osobním životem, což tato práce umožňuje. Veškeré podklady, know how a podpora pro úspěšný start je zde samozřejmostí, dále pak i navazující pravidelné školením spolupracovníků. Byla to výborná zkušenost, která mě velmi posunula v životě a na společnost vzpomínám dodnes a nadále zůstávám klientem.
U této firmy máme ještě 12 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?